11. oktobar 2018.11. okt 2018.
SAOPŠTENjE NSP

Sloboda je izbor

Narodni slobodarski pokret je stranka koja odnedavno ima dva odbornika u Skupštini grada Šapca, a to smo gospodin Željko Bekić i moja malenkost. Mi smo mlada stranka koja baštini ideje suverenističke politike koja pobeđuje širom Evrope. U najkraćem mi sme zalažemo da narodu vratimo veći nivo suvereniteta i prava da samostalno odlučujemo o tome u kakvoj državi i kakvom društvu želimo da živimo. Iz tog razloga i kažemo da je sloboda izbor!
Kako u centralnoj politici tako i na nivou lokalne politike naša pozicija je takva da se zalažemo da ljudi iz zajednice uređuju svoj životni prostor. To unači da smo za izbegavanje zvlačenja visoke politike i obračuna koji se imaju na republičkom nivou u lokalnu politiku.
Nažalost, ali naš Šabac sve više postaje poligon za obračune za neke naredne republičke izbore i zbog toga svi mi trpimo. Iz tog razloga smo gospodin Brkić i ja na neki način povukli nogu i rekli smo da mi Slobodari hoćemo da se stavimo na raspolaganje interesima one tihe većine šapčana kojima je dojadilo da naš grad gledaju bilo kao grad koji tuži strancima sopstvenu državu, bilo kao grad kojeg država doživljava kao trinaesto prase.
Od nas možete očekivati ispruženu ruku i dogovor o saradnji za sve teme od interesa građana, jer mnoge stvari možemo da uradimo samo ako smo spremni da se dogovorimo. Ono što od nas ne možete očekivati je da budemo deo problema i probuđivanja već iskopanih političkih rovova.
Ivan Petkovski Narodni slobodarski pokret

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa