18. oktobar 2018.18. okt 2018.
Izaberite najbolje
Firma “Dival Diht” - saveznik u očuvanju toplote doma uz veliku uštedu novca

Izaberite najbolje

Grejna sezona uskoro počinje, a šta od uglja, drva, etažnog grejanja, grejanja pomoću struje, gasa, lož ulja koristiti, dilema je mnogih ukućana. Praksa je pokazala da cene nekih vrsta goriva prate cenu električne energije, ili su pak skuplje od cene električne energije. U vremenu ekonomske krize i poskupljenja, najidealniji i najjeftiniji način uštede energije je dihtovanje vrata i prozora aluminijumskim lajsnama.
Najmučnija tegoba većine ljudi na našim prostorima je račun za dogrevanje prostora za stanovanje. Koliki će biti račun za struju, u kojim vremenskim intervalima, u kojom bojom obojenoj potrošačkoj zoni, kakve smo popuste imali, a kakvi nam se nude? Šta je to angažovana radna snaga, te kakav se količnik traži? Da li će čitave grejne sezone biti mazuta za centralno grejanje i na koji način ga platiti? Za zagrevanja stana od 60 kvadrata, potrebno je mesečno 1,2 tone uglja, 1,5 kubika drva, 200 litara lož ulja, što je astronomska godišnja investicija, a o struji da i ne govorimo. Ipak, firma “Dival Diht” koja se bavi dihtovanjem drvene stolarije Alu lajsnama u Srbiji i inostranstvu ima rešenje kako uložiti, a ne trošiti.
Usluge koje pruža su : dihtovanje drvene stolarije, dihtovanje prozora, dihtovanje vrata, dihtovanje aluminijumskim lajsnama, a novo u ponudi su plastificirane alu lajsne u boji bilo kog prozora. Specijalno profilisane lajsne proizvedene su od legure aluminijuma i duraluminijuma kaljenog. To znači da ne podležu rđanju niti bilo kojim vremenskim uslovima. Zamenile su sve vrste dihtunga (gumene, sunđeraste,četke i slične). Njihova prednost je što su elastičnog svojstva, metalnog sadržaja i samim tim su trajno rešenje. Sam profil lajsne i profesionalno postavljanje u falc krila prozora i vrata omogućava maksimalnu zaštitu od vetra, buke i prašine.
Ono što treba napomenuti je da nakon korišćenja usluga “Dival Diht” firme je da u letnjim vremenskim uslovima potrošači dobijaju i termo zaštitu od preteranih vrućina. To za uštedu donosi manjak potrošnje električne energije, pošto će se tada klima uređaj manje koristiti. Kao i u zimskim uslovima, temperatura prostorije biće niža od šest stepeni Celzijusa.
Osim dihtovanja drvene stolarije, firma “Dival Diht” vrši anpasovanje iste i štelovanje njenih mehanizama. Da bi dihtovanje bilo po svim standardima potrebno je uštelovati mehanizme i samu stolariju, i dovesti je koliko je moguće u fabričko stanje. Tim ove firme je dokazao da je 80 do 90 odsto stolarije zdravo i pogodno za dihtovanje. Efikasnost je izuzetno velika - 95 odsto protiv vetra, 80 odsto protiv prašine i buke, 30 odsto uštede energije za grejanje, povećanje temperature do 6 stepeni Celzijusa i trajna garancija.
“Dival Diht”jedina je firma koja ima zvaničnu dozvolu za rad na objektima koji su zaštićeni od “Zavoda za zaštitu spomenika kulture”. Takođe, “Dival Diht”, firma je koja ima zvaničnu dozvolu od Zavoda za zaštitu Spomenika Valjevo. Udihtovali su stolariju u preko 25.000 objekata na teritoriji Balkana, u šta spada veliki broj privatnih kuća, firmi, stanova, javih objekata, manastira i drugih objekata. Samim tim sauvana je velika količina toplotne energije što nam za uzvrat čuva šume i rudna bogatstva.
“Dival Diht” firma, pohvale je dobila od brojnih javnih ličnosti iz sveta kulture, stručnog osoblja, i očuvanja životne sredine i energetike. Dokaz kvaliteta je rad na teritoriji cele Srbije, kao i u Hrvatskoj , Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Austriji, Nemačkoj, Mađarskoj i Rusiji.
K.J.Đ

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa