21. april 2011.21. apr 2011.
GRADONAČELNIK ŠAPCA I DIREKTORKA BOLNICE

KVALITETNA ZDRAVSTVENA ZAŠTITA JE ZAJEDNIČKI CILj

Susret gradonačelnika Šapca Miloša Miloševića sa novoizabranom direktorkom Opšte bolnice dr Zorom Nikolić, prošle srede u Gradskoj upravi Grada Šapca, bio je prilika da se izrazi podrška lokalne samouprave radu i planovima rukovodstva šabačke bolnice i da se dogovore budući načini saradnje.
Gradonačelnik je istakao očekivanje da će kvalitet usluga ove zdravstvene ustanove biti na višem nivou, a sama bolnica u potpunosti okrenuta potrebama pacijenata.
Nova direktorka je najavlila transparentan rad i saradnju sa šabačkim Domom zdravlja i Republičkim zavodom za zdravstveno osiguranje, Filijalom u Šapcu, od čega će najveću korist imati građani. Kako je istakla, prvi dogovori su već postignuti.
Direktorka Opšte bolnice i gradonačelnik Šapca složili su se u činjenici da je obostrani interes što bolja zdravstvena zaštita građana i vraćanje poverenja u kvalitet pružanja zdravstvenih usluga. Dr Nikolić izložila je niz planova u radu i organizacionih novina koji će, prema njenim očekivanjima, doprineti ostvarenju zajedničkog cilja lokalne samouprave i Opšte bolnice u Šapcu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa