25. oktobar 2018.25. okt 2018.
Sve aktivnosti u korist građana
ŠKOLA U GORNjOJ VRANjSKOJ
PRIKLjUČENA NA VODOVODNU MREŽU

Sve aktivnosti u korist građana

Izdvojena jedinica škole “Stojan Novaković” u Gornjoj Vranjskoj priključena je na vodovodnu mrežu.
Direktorka JKP “Vodovodod Šabac” Daniela Lovrin Gavrilović rekla je tim povodom da je izuzetno zadovoljstvo da će u narednom periodu deca i zaposleni u ovoj školi moći da koriste kvalitetnu vodu za piće.
- Sve naše aktivnosti su okrenute ka zadovoljenju potreba građana Šapca. Upravo u tom cilju, završili smo priključenje škole u Gornjoj Vranjskoj na vodovodnu mrežu. Pored ovog priključenja, završavamo i radove u ulici Travnice, u Majuru. U toj ulici smo radili kilometar kanalizacione mreže – rekla je direktorka Vodovoda.
Pomoćnik direktora OŠ “Stojan Novaković” Sanja Ninković zahvalila se Vodovodu, čelnicima Mesne zajednice i grada na realizaciji ovog projekta.
- Veoma mi je drago da je izdvojena jedinica dobila konačno vodu posle mnogo truda. Deca su imala problema i sa tehničkom, a kamo li sa pijaćom vodom. Škola broji 170 đaka i predškolaca. Nas još nije pogodio trend opadanja broja đaka i ovo je velika stvar za sve nas i žitelje čija će deca imati još bolje uslove za školovanje – rekla je Ninković.
Prema rečima Lovrin Gavrilović, odmah po završetku radova u Gornjoj Vranjskoj i ulici Travnice u Majuru kreće izgradnja kanalizacione mreže u ulici Omladinska, takođe u Majuru, a pri kraju je i oizbora podizvođaćča radova za izgradnju kilometra kanalizacione mreže u ulici Tabanovački put.
- Građevinsku sezonu završićemo izgradnjom kilometra vodovodne mreže u Prnjavoru. Sve ove radove “Vodovod” finansira sopstvenim sredstvima zajedno sa građanima – dodala je Lovrin Gavrilović.
N. K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa