25. oktobar 2018.25. okt 2018.
ODRŽANA TRKA ZA SREĆNIJE DETINjSTVO

Imamo cilj - dođi na start

Prošlog četvrtka na terenu FK “Radnički” Koceljeva održana je Trka za srećnije detinjstvo u kojoj su učestvovali učenici osnovne škole. Osim u Koceljevi za srećnije detinjstvo trčali su i đaci širom opštine, u svim izdvojenim osmorazrednim odeljenjima.
–Jesenji kros je održan u redovnom terminu u okviru nastavnog plana i programa. Obuhvatio je učenike od prvog do osmog razreda, oko 350 njih. Deca su pripremljena od srane učitelja i nastavnika i uspešno su savladala unapred predviđene distance- rekla je profesorka fizičkog vaspitanja Silvana Jović.
Njen kolega Ivan Jurišić istakao je, između ostalog, da je najvažnije da su uspeli da animiraju decu da dođu na start i uspešno istrče trku. Ova sportska manifestacija realizovana je u saradnji sa Crvenim krstom, humanitarnom organizacijom koja je za najbrže obezbedila i prigodne poklone kao i osveženje za sve učesnike.
Jasno je da su tog dana svi oni koji su učestvovali u trci bili pobednici, mada su samo prvoplasiranima uručene zahvalnice. Najuspešniji su bili aktivni sportisti koji su pored takmičarskog duha pokazali i zavidnu disciplinu kao i dobru taktiku tokom trke koja ima humanitarni karakter jer su učesnici kupovinom startnog broja donirali novčana sredstva za rešavanje problema socijalno ugroženih vršnjaka.
V. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa