25. oktobar 2018.25. okt 2018.
RENOVIRANA SALA U OŠ “JANKO VESELINOVIĆ”

Bolji uslovi za buduće sportiste

Kompanija "Sport Vision" u okviru projekta "Vizija zdrave budućnosti" obnovila je fiskulturnu salu u Osnovnoj školi “Janko Veselinović”. Društveno odgovoran projekat ima za cilj da omogući bolje uslove za sprovođenje fizičkih aktivnosti u školama i obezbedi mladima kvalitetno i sigurno mesto za razvoj, igru i odrastanje. Iz kompanije su poručili da ovakav vid aktivnosti treba da bude podsticaj za druge da se angažuju i učestvuju u izgradnji bolje budućnosti za generacije koje dolaze.
Pomagali smo i dalje pomažemo ugroženoj populaciji stanovništva, neprestano podržavamo i afirmišemo mlade ljude da se bave sportom, druže, da razvijaju svoje individualne sposobnosti, ali i da neguju timski duh i otkriju svoje talente u najranijem dobu - istakla je Anja Dmitrović, direktorka marketinga kompanije "Sport Vision" .
Donacija vredna 1.600.000 dinara omogućiće učenicima da se tokom školske godine neometano bave sportom i fizičkim aktivnostima. Sala za fizičko u “Jankovoj” školi izgrađena je pre 35 godina i sada je po prvi put potpuno je renoviran podni deo objekta.
Radove koji zahtevaju veći novčani iznos ne možemo sami da finansiramo i pomoć koju dobijamo od lokalne samouprave, firmi iz grada veoma nam znači. Najveća dobit je za naše učenike od prvog do osmog razreda – navela je direktorka OŠ “Janko Veselinović”, Ljiljana Stojanović.
- Kriterijumi kojima se vodimo su različiti, ali pre svega to je broj učenika koji pohađaju školu - pojasnila je dr Zorica Jocić, načelnica za Kolubarski i mačvanski okrug Školske uprave Valjevo.
Nakon zvaničnog obraćanja predstavnika kompanije, Ministarstva i direktorke škole učenici su imali priliku da testiraju renoviran prostor sale i pokažu svoje sportsko umeće.
- Siguran sam da će nam biti dosta bolje i veoma nam znači nov parket i koševi koji će uticati na naš rad, igru – rekao je učenik Jovan Živanović.

M. Ž.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa