1. novembar 2018.1. nov 2018.
Uspešan nastup
GLAS PODRINjA NA MEDIJA MARKETU U OKVIRU MEĐUNARODNOG SAJMA KNjIGA

Uspešan nastup

Glas Podrinja se i ove godine predstavio na Medija Marketu koji se tradicionalno organizuje u okviru Međunarodnog sajma knjiga u Beogradu.
Na štandu Lokal Presa, organizacije lokalnih medija, čiji smo i mi članovi, posetiocima Sajma smo se predstavili sa najnovijim brojem, kao i sa android aplikacijom. Glas Podrinja je prvi štampani loklani mediji koji ima svoju android platformu. Ovaj detalj je bio više nego interesanstan posetiocima Medija marketa.
Najzanimljivije, ali i najveselije, na našem štandu je bilo kada su nam “u goste” došli Dragoljub Draža Petrović, Mićko Ljubičić i Voja Žanetić, autori popularne emisije PLjIŽ koja se emituje na televiziji N1.
Svojim vrhunskim imitacijama atmosferu je do usijanja doveo Mićko.
Petrović i Žanetić su nam otkrili da je Mićku najviše vremena bilo potrebno da “skine” Anu Brnabić, ali i da je to jedna od njegovih najuspešnijih imitacija.
- Možda i Miroslava Lazanskog – ubacio se Žanetić.
To je odlučno demnatovao Mićko Ljubičić-
- Ne dao Bog da sam skidao ili da skidam Anu Brnabić. Sa Lazanskim je to lakše. Napiješ ga i on se sam skine, ne moraš ništa ti da radiš – rekao nam je Mićko.
Ovaj popularni triling satiričara prethodno je imao tribinu na štandu Danasa, a situaciju da se slika sa njima nije propustila supruga Boška Obradovića, lidera Dveri.
I njih dvoje je posetilo naš štand. Iskoristili smo priliku da se i mi našalimo sa bračnim parom Obradović i upitali Boškovu suprugu da li Boško ima tešku ruku.
- Volela bih kada bi svi muškarci u Srbiji imali ruku kao Boško i kada bi se svi prema ženama ponašali kao on – odgovorila nam je gospođa Obradović.
Zabeležili smo i mnogobrojne susrete sa kolegama, kako iz loklanih, tako i sa držasvnog nivoa. Situacija sa štampani medijima je iz godine u godinu sve lošija, jer se mlađa publika svakodnevno prebacuje na internet izdanja, ali činjenica je da papir još ima svoj neodoljiv šmek. Tome u prilog govori i to da smo na Medija marketu podelili skoro hiljadu primerak našeg prošlonedeljnog broja.
N. K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa