21. april 2011.21. apr 2011.
U ŠAPCU PSI LUTALICE NAPALI PENZIONERA

NOVAK JEDVA SPASAO ŽIVU GLAVU

Na sporednom ulazu u krug hirurškog bloka Opšte bolnice Šabac četiri psa lutalice napala penzionera Novaka Ikonića sa Letnjikovca kod Šapca. Pocepanih nogavica preplašeni čovek došao u redakciju „Glasa Podrinja“ da ukaže na opasnost koja u ovom delu grada preti prolaznicima, a posebno deci i nemoćnima
Novak Ikonić, penzioner iz šabačkog prigradskog naselja Letnjikovac pošao je u prošlog ponedeljka na lekarski pregled u šabačku Opštu bolnicu. Išao je biciklom. Na sporednom ulazu u bolnički krug, iza Hirurškog bloka, na Ikonića su neočekivano nasrnula četiri psa lutalice. Dok je uplašeni čovek pokušavao da siđe sa bicikla i da se zaštiti, razjarene životinje pocepale su mu nogavice na pantalonama. Na sreću, Ikonić je uspeo da se zaštiti biciklom i da razjuri životinje.
Ne znajući kome da se obrati, u velikom šoku u kome se neočekivano našao, Ikonić je došao u redakciju „Glasa Podrinja“i ispričao šta mu se desilo.
- Molim vas, preduzmite nešto da se ovako nešto ne desi nekom detetu ili nemoćnom čoveku. Ja sam uspeo jedva da se zaštitim, ali, zamislite da je umesto mene prolazilo neko dete. Bila bi to nepopravljiva tragedija. Postoji li iko u ovom gradu da spreči tragediju koja svakodnevno preti od pasa lutalica? - pita se Novak Ikonić i dodaje da on lično mnogo voli pse, ali da su psi lutalice ne samo ruglo ovog grada, već i velika opasnost koja može da ugrozi živote prolaznika. Zato, po njegovom mišljenju, treba delovati preventivno i ove životinje pod hitno skloniti sa šabačkih ulica.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa