1. novembar 2018.1. nov 2018.

ROĐENDAN STAR MARKETA:

Drugi rođendan Star marketa proslavljen je protekle sedmice. Kao i prethodnih godina, kupce je i ove dočekala specijalna ponuda. Za ovaj rođendan pripremljena je petodnevna rođendanska ponuda sjajnih cena artikala i svega onoga što je potrebno u domu.
- Niz ponuda od prehrane, hemije i konfekcije dostupan je našim potrošačima. Potrudili smo se da budemo pristupačni kada su cene u pitanju. Zadovoljni smo pre svega kako je Star market za ove dve godine dostigao nivo prepoznaljivosti u našem gradu, što se tiče mesta za kupovinu. Sam broj kupaca govori o tome da smo postali redovno mesto za kupovinu određenim sugrađanima u našem gradu - Naila Mićić, PR menadžer Star marketa i dodaje da ima i onih koji market posećuju makar jednom u mesec dana, kada dođu da obave veliku kupovinu.
-Pozivam sve naše sugrađane da ukoliko nisu stigli u toku rođendanske nedelje da obave sjajnu kupovinu, to mogu uraditi bilo kada u toku meseca. Naše cene u Šapcu se uvek rotiraju kao najniže u gradu - dodaje Mićićeva.
K.J.Đ

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa