Info

1. novembar 2018.1. nov 2018.
TEKVONDO: G1 - TROFEJ GALEB

Titula za Tijanićevu

Ana Tijanić, tekvondistkinja kadetske uzrasne kategorije, reprezentativka Srbije i članica TK šabac kolekciji medalja pridodala je jedno od najvrednijih zlata. Na Galebovom trofeju, održanom u Beogradu osvojila je titulu u kategoriji kadetkinja do 44 kg. Do najvišeg stepenika pobedničkog postolja stigla je pobedom nad reprezentativkom Nemačke u finalu, a pre toga je eliminisala njenu sunarodnicu, odnosno predstavnicu Grčke.
Medalje šabačkom tekvondou doneli su i reprezentativci iz redova TK VINE ČIVI. Kadet Vuk Matić odličan nastup okončao je u finalu. Poražen je u borbi za zlato, ali je srebrom potvrdio sjajne borbe koje je pružio u Beogradu. Bronzana odličja stajala su oko vrata Petra Katavića, juniorskog reprezentativca i kadetskog člana nacionalnog tima Mateje Ivanovića.
Bilo bi sigurno još medalja sa “šabačkom posvetom” no teške povrede, pre svih Ivana Karajlovića i Marka Markovića, članova LETNjIKOVCA onemogućili su ih da nastupe u prestonici.
Međunarodni GALEB TROFEJ jedan je od najznačajnijih turnira G1 serije na svetu. Ove godine organizator TK GALEB okupio je više od 1.200 tekvondistkinja i tekvondista iz celog sveta, a svoje predstavnike imalo je 50 država.
D. B.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa