1. novembar 2018.1. nov 2018.
Niz neka traje
RUKOMET: SUPER LIGA (M)

Niz neka traje

Posle dve nedelje nastavak Super lige. U Šapcu gostuje ŠAMOT. Šapčani u seriji, očekuju podršku navijača, a cilj je dva boda i nastavak “potere” za DINAMOM
Reprezentativnom rukometu baš i ne ide, videli smo to protiv Belgije i Švajcarske, dve ekipe koje su daleko od značaja u rukometnim okvirima, no vreme je za povratak na klupski nivo gde šabački rukomet trenutno greje sunce uspeha na vedrom nebu očekivanja. METALOPLASTIKA je ostvarila četiri uzastopne pobede, rezultatski, ali još više igrački pokazala mnogo više od rivala, te već sada svi očekuju borbu sa Pančevom za prvu poziciju. Kada je tim u dobrom nizu, svi na domaćem terenu očekuju nove bodove, ali do njih treba doći u derbiju. U hali “Zorka” ove subote gostovaće ŠAMOT, klub koji je pretrpeo dva uzastopna poraza, no početni “triling” trijumfa drži ih u plej of zoni, a kao i “plastičari” i oni žele u plej of. Uvek je dobro prekinuti loš niz, a ako to uradite na terenu direktnog rivala, sve se može preokrenuti, te nema sumnje u veliki motiv Aranđelovca. Ipak, za sve može biti opravdanje osim za strah. “Plavi” igraju raznovrsno, u rotaciji je značajan broj igrača, samopouzdanje je na najvišem nivou. Svakako je šabački klub favorit.
U prethodnim sezonama obe ekipe su znale da pobeđuju subotnjeg rivala i kući i u gostima. Sva je prilika da bi ovo mogao biti derbi i na papiru, ali i parketu.
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa