1. novembar 2018.1. nov 2018.
RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

Poseban ispit

-MINAKVA je izvanredna ekipa, igra dobro, ukomponovana je, ali za razliku od gostovanja u Nišu, ovde imamo realnu šansu, ne samo da se suprostavimo čitav meč, već i da pobedimo. Cilj u Novom Sadu su dva boda – samouvereno je najavila meč u Novom Sadu trener MEDICINARA Sandra Kolaković.
Porazi protiv JAGODINE i NAISE su bili očekivani, pobede u preostale tri izuzetno važne i dosegnute, te rasterećene pritiskom nekog kiksa Šapčanke će u subotu, od 19 sati, gostovati MINAKVI (nekadašnjoj VOJVODINI). Novosađanke su u grupi ekipa koje imaju ambiciju plasmana u plej of, kvintetu timova sličnih kvaliteta u čijim utakmicama odlučuju detalji. Pobeda protiv JUNIORA možda je bila očekivana, ali su uzeli i veliki bod u Zaječaru. Nisu kući bile dobre, sve poraze su pretrpeli baš tu, a među njima i od VOŽDOVCA, odnosno NOVE PAZOVE i već sada su u problemu neplanirano izgubljenih bodova.
Sandra Kolaković je uspela i da odmori najbolje u većem delu utakmice protiv BORA, pružula šansu mlađima i najodmornije moguće ovdašnje rukometašice odlaze u obližnji grad.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa