Berza

  • aero 900 ▲ 3,69%
  • ikrbg 70 ▲ 40,00%
  • jesv 6.002 ▼ -7,66%
  • niis 605 ▲ 1,00%
  • rso16142 114,63 ▼ -0,90%
  • stotn 125 ⚫ 0,00%
(8. novembar 2018.)
Čujte svet – Sani Sluh

O "Sani sluh"-u:

Negujući višedecenijsku tradiciju prometa slušnih pomagala, kompanija „Sani Group“ proširila je svoju delatnost plasmanom slušnih aparata u okviru poslovnog sistema "Sani sluh", koji se punih deset godina brine o klijentima oštećenog sluha.
Kao generalni zastupnici renomiranih švajcarskih proizvođača Phonak i Sonic, „Sani Group“ na tržište Srbije plasira proizvode svetskih lidera u oblasti razvoja i proizvodnje slušnih sistema.
Kroz razgranatu prodajnu mrežu “Sani Optik” -a, klijentima oštećenog sluha u Srbiji i Republici Srpskoj dostupni su napredni slušni aparati za sve vrste oštećenja sluha i svaki budžet: zaušni i kanalni slušni aparati različitih performansi, od bazičnih, esencijalnih, standardnih preko advanced do premijum klase.
Stručni savetnici:
U svim maloprodajama klijente oštećenog sluha dočekuju obučeni savetnici za sluh, defektolozi i surdolozi, spremni da preporuče odgovarajući slušni aparat i da ga podese prema individualnim potrebama klijenta.
Praćenje adaptacije korisnika na slušno pomagalo i besplatna usluga dodatnih podešavanja dostupni su svim klijentima, kako bi se osigurala pravilna primena i maksimalna korist od slušnog aparata. Optimalan odnos cene i kvaliteta, funkcionalnih i estetskih performansi, zadovoljiće potrebe svakog klijenta, a složene slušne situacije pretvoriti u uživanje u svakodnevnoj komunikaciji.
Uslovi plaćanja:
"Sani Optik" pruža pouzdane i kvalitetne usluge profesionalne preporuke, savetovanja i informisanja prilikom odabira adekvatnog slušnog pomagala, podešavanja slušnog aparata, izradu oliva (mekih ili tvrdih), zamenu cevčica, kao i sve vrste baterija za slušne aparate.
Takođe nudimo brojne pogodnosti: mogućnost otplate na više mesečnih rata bez kamate, preko administrativne zabrane, popusti za gotovinska plaćanja. Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji "Sani Optik"-a i RFZO, civilni i vojni osiguranici imaju mogućnost nabavke slušnog pomagala na osnovu recepta.

Najnoviji broj

28. maj 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa