8. novembar 2018.8. nov 2018.
ŠKOLSKE VESTI

Lazini šampioni

Republičko takmičenje u stonom tenisu za osnovne škole održano je 31. oktobra u Petrovcu na Mlavi. Učenici OŠ “Laza K. Lazarević” u Šabac su se vratili bogatiji za novo iskustvo, a pobeda i zlatne medalje u obe kategorije samo su upotpunile utisak. Lazine zlatne momke pratila je i ekipa novinarske sekcije koja učestvuje u projektu “Đak reporter” u organizaciji Saveza za školski sport Srbije i Ministarstva omladine i sporta, kako bi zabeležila deo atmosfere, pratila tok igre i intervjuisala pobednike.
Uz podršku i mentorske savete nastavnika Saše Teodorovića učenici Zvezdan Grujić, Bojan Džinović i Milan Stanojlović i ove kao i predhodne dve godine su dokazali da su neprikosnoveni kada je ekipna kategorija takmičenja u pitanju, što su i pokazali osvojivši zlatnu medalju i pohvale prisutnih. Vešte ruke, strategija i sposobnost da proceni svaku situaciju dovele su Zvezdana Grujića na pijedestal na kojem mu je uručena zlatna medalja u pojedinačnoj konkurenciji.
Lazini šampioni dočekani su uz ovacije i oduševljenje njihovih drugara, ekipa školskog razglasa prenela je ove sjajne vesti, a direktor škole im je upriličio prijem u svojoj kancelariji i čestitao pobedu uz obećanje da će obezbediti još bolje uslove za treniranje kako bi i iduće godine ostvarili ovako sjajne rezultate. Osmesi prisutnih učenika govrili su o njihovom zadovoljstu, a obećanje da će i iduće godine opravdati očekivanja nije izostalo.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa