8. novembar 2018.8. nov 2018.
RUKOMET: SUPER LIGA SRBIJE (Ž)

Favoriti lige

Rezultati u prvih šest kola solidni kroz vizir planiranog i ostvarenog bodovnog salda. Tamo gde je moglo da se planira slavlje, ono je i ostvareno, dva poraza su stigla od kvalitetnijih i iskusnijih ekipa, uz žal za lošom igrom u Novom Sadu. U preraspodeli timova, grupisanju pred start, tri tima su se izdvojila kao pretendenti za tron. Protiv Jagodine i Naise Šapčanke su igrale, a sada MEDICINARU u goste stiže treći iz te grupe, ali po kvalitetu svakako prvi BEKAMENT. Aranđelovčanke su sezonu završile osvajanjem Kupa, nose epitet vicešampionki, a imaju ambiciju da ih po završetku ove sezone svi označavaju kao osvajače duple krune. Sezonu su počeli u skladu sa tim inetncijama. U šest kola imaju šest pobeda ostvarenih rutinski i dominantno. Šapčani će moći da vide u svom gradu, ali u protivničkom dresu: Anu Kačarević, Danicu Stojiljković, Natašu Atanacković, Milicu Rančić, igračice koje su do skoro nosile dres šabačkog kluba, a na klupi će biti trener koji je vodio Šapčanke 2017. godine i neslavno otišao.
-BEKAMENT je svakako favorit, verovatno i najveći za titulu. Na nama je da pružimo jak otpor, da pokažemo više nego protiv Jagodinki i Niša i da pružimo i više od maksimuma. Nema nikakvog pritiska što se rezultata tiče, te se nadam da će i devojke odigrati posvećeno, skoncentrisano, rasterećeno i ako bude tako videćemo šta donosi meč – ističu u šabačkom MEDICINARU.
TABELA: 1. Jagodina 14; 2. Bekament BB (-1) 12; 3. Naisa 12; 4. Zaječar (-1) 7; 5. MEDICINAR (-1) 6; 6. Minakva 5; 7. Mladost (-1) (NP) 4; 8. Voždovac (-1) 2; 9. Bor RTB 2; 10. Junior (-1) 0.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa