15. novembar 2018.15. nov 2018.
RUKOMET: SUPER LIGA SRBIJE (M)

Miris derbija

Već se duel DINAMA i METALOPLASTIKE najavljuje kao derbi sezone, te je kolo koje sledi samo uvod u to uzbuđenje. Plastičari veliki favoriti protiv SPARTAKA, Pančevci na teškom gostovanju u Novom Pazaru
Prvih nekoliko kola ukazalo je da će veliki derbi biti odigran u devetom. Pančevci i Šapčani su dominantni u dosadašnjem toku Super lige i taj meč bi mogao da reši pitanje ekipe koja će zimovati na poziciji jedan, ukaže koji tim je bolji, a baš ove ekipe mnogi vide kao kadre da se, u plej ofu, suprostave VOJVODINI i ŽELEZNIČARU. Ipak, korak po korak, a o devetom kolu vredi govoriti tek posle osmog.
Vikend dolazi i „plastičari“ dočekuju SPARTAK. Ne tako davno Subotičani su bili najteži rival METALOPLASTICI, imali su čak niz od četiri prvenstvene pobede, ali se odnos snaga promenio prethodnih sezona. Tim sa severa nije više pun iskusnih, kvalitetnih igrača, već šansu pruža mlađima. To je dobro za budućnost, ali sadašnjost je borba za opstanak. Ukoliko izuzmemo Požežane koje će svako pobediti, jedino su se radovali protiv ŠAMOTA. Šukić, Abadžić, Kaljan neki su od nosilaca igre. METALOPLASTIKA igra jako dobro, sigurno, raznovrsno i ne bi smela da ima poteškoća u meču protiv Spartaka.
Na tabeli DINAMO ima bod više, ali ga čeka jedno od dva najteža gostovanja, NOVOM PAZARU, timu na sigurnom trećem mestu, ekipi koja je ostvarila pet uzastopnih pobeda. Možda bude i promene u poretku.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa