15. novembar 2018.15. nov 2018.
RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

Oproštaj od 2018.

Sinoć su Šapčanke gostovale u Zaječaru. Pazovčanke tim iz kategorije onih koji žele u plej of. Pobeda učvršćuje plavo-bele u plej of zoni
Vi znate, mi ne, vi znate ishod gostovanja MEDICINARA u Zaječeru sinoć (ukoliko neko ne zna može pogledati na našem sajtu), mi u trenutku štampanja nismo znali, a svakako je važan za tabelu. Tabela koju vidite nastala je posle sedmog kola i verovatno je pretrpela izmene. No, bez obzira na ishod, Šapčankama je meč protiv MLADOSTI bar jednako važan, ako ne i važniji. Manje je važno zbog pobedničkog kraja kalendarske godine, a više zbog učvršćivanja mesta među šest najboljih ekipa na polovini sezone. Tri ekipe na vrhu sigurno će u doigravanje, a za preostala tri mesta konkuriše pet ekipa. Svaki direktan duel nosi više od dva boda. Povoljna situacija za nekadašnjeg šampiona je što će četiri od pet ekipa gostovati u Šapcu u 2019. godini, te bi uspeh protiv Pazove doneo i mesto u šest najboljih i velike šanse za plej of.
Pazovčanke važe za „domaćinsku“ ekipu, no kvalitet van „kuće“ pokazali su u Novom Sadu. Pobedili su tamo gde je „pao“ šabački tim, ali i snažna NAISA. Lideri su Marija i Milica Kojčić i kapiten Glušica, a u sastavu imaju nekoliko iskusnih igračica. Predovdi ih poznato trenersko ime Aleksandar Roganović. Tim za veliki respekt.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa