15. novembar 2018.15. nov 2018.
REPUBLIČKA DIREKCIJA ZA IMOVINU
KUPUJE NEKRETNINE ZA IZBEGLICE

Deset stanova za Šabac

Republička direkcija za imovinu (RDI) objavila je javni poziv za kupovinu do 45 stanova za potrebe Komesarijata za izbeglice i migracije namenjenih rešavanju stambenih potreba izbeglica.
Kako se navodi u konkursnoj dokumentaciji javnog poziva za prikupljanje pismenih ponuda, stanovi različite kvadrature, od 30 do 59 kvadrata, moraju se nalaziti na teritoriji opština Odžaci, Paraćin, Šid i gradova Bor i Šabac.
Predmet javnog poziva je pribavljanje do 45 stanova u javnu svojinu Republike Srbije, za potrebe Komesarijata za izbeglice i migracije Republike Srbije, namenjenih rešavanju stambenih potreba izbeglica na teritoriji opština Odžaci (četiri), Paraćin (devet), Šid (pet) i gradova Bor (17) i Šabac (10).
- Kupoprodajna cena stana-nepokretnosti ne može biti iznad tržišne vrednosti nepokretnosti po kvadratnom metru koju je utvrdio nadležni poreski organ za stan-nepokretnost, a u svakom slučaju ne može biti iznad 810 evra bez PDV-a po kvadratnom metru nepokretnosti - navodi se na sajtu Direkcije.
Stanovi koji se kupuju u javnu svojinu Republike ne mogu biti u postupku legalizacije, odnosno ozakonjenja i moraju se nalaziti u višeporodičnoj stambenoj zgradi.
Rok za dostavljanje ponuda je 10. decembar ove godine.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa