22. novembar 2018.22. nov 2018.
Konačno derbi
RUKOMET: SUPER LIGA SRBIJE (M)

Konačno derbi

Ne može jedna utakmica reći koji tim je bolji, kvalitetniji, ali bi mogla bar sugerisati ko je u boljoj formi. Pančevci i Šapčani dominiraju od starta, porede ih posredno još od drugog, trećeg kola, a sada će i parket pokazati. U Pančevu će meč reći koja ekipa je trenutno najbolja u Super ligi.
Rezultati DINAMA su perfektni do sada. Imaju sve pobede, sve ostvarene manje-više rutinski. U ekipi imaju i mlade i iskusne igrače, nekadašnje nosioce igara inostranih klubova, poznavaoce domaćih prilika. Nekadašnji “plastičar” Veljko Milošević je sada u Pančevu, tu je prekaljeni golman Zlatanović, skorašnji reprezentativac Vučković, poznata imena poput Distola, Pilipovića, Dimitrijevića, Kostadinovića. Jesu ostali bez Banduke, Šaponjića, Žujovića, Elezovića, ali igrama ništa ne zaostaju za prošlosezonskom ekipom, šta više…
Šabačka METALOPLASTIKA, čini se, iz kola u kolo deluje uigrano, sve bolje, raznovrsnije, oni pristigli pred početak nalaze svoja mesta i mogao bi biti ovo vrhunski meč. Sigurno će oba tima u plej of, ali prvo mesto je prvo mesto.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa