21. april 2011.21. apr 2011.
FUDBAL: BAJINA BAŠTA: FK „SLOGA“ : FK „MAČVA“2:2 (2:2)

BOD ““ KAO KUĆA

Bajina Bašta, 16. 04. 2011. godine. Stadion: Gradski stadion u Bajinoj Bašti. Gledalaca: oko 1.000. Golove postigli: 0:1 Kovačević u 5. minutu, 1:1 Kamberović u 31. minutu, 1:2 Gavrić u 42. minutu, 2:2 Tomić u 45. minutu. Žuti kartoni: Marković, Tufegdžić, Ristivojević, Obrovac (FK „Mačva“), Grujić, Milošević, Cvijović, Tomić (FK „Sloga“).
Stepandić, Tajdić, Pejović (od 46. minuta Ristivojević), A. Radovanović, Marković, Obrovac, Lazić, Radovanović, Tufegdžić, Kovačević (od 46. minuta Tufegdžić), Gavrić.
U Bajinoj Bašti, na gostovanju ekipi koja se bori za ulazaka u viši rang, FK „Mačva“ nije poražena, pružila je solidnu i čvrstu igru, odlično prvo poluvreme, drugo poluvreme, u kome je domaćin nadtrčan, bez konkretizacije, ali na kraju su sami domaći gledaoci rekli vašem novinaru: “FK „Mačva“ je verovatno najbolji tim koji je gostovao u Bajinoj Bašti u ovoj takmičarskoj sezoni“.
I baš zbog toga je fudbal zabava miliona. Ne pobeđuju uvek najbolji, šansa se daje i malima. To je pokazao i ovaj tim FK „Mačve“ u samo sedam dana . U utakmici sa FK „Partizaom“ (BB), FK „Mačva“ je stvorila jednu i po priliku, nije dala nijedan gol, a gosti dve prilike, dali jedan gol i odneli iz Šapca sva tri boda. U Bajinoj Bašti FK „Mačva“ je stvorila 2-3 prilike, dala dva gola, dva puta vodila, a domaćini su stvorili 7-8 prilika (uglavnom posle prekida igre) i samo zahvaljujući kardinalnoj greški šabačkog golmana osvojili jedan bod. Stičem utisak da nije bilo te greške u poslednjem minutu prvog poluvremena, FK „Mačva“ bi se verovatno vratila sa sva tri boda iz Bajine Bašte. Ali, šta će te. I to je fudbal. Nepravedno bi bilo ne reći da je do te greške Stependić bio najbolji igrač FK „Mačve“.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa