29. novembar 2018.29. nov 2018.
Realizacija projekta
Otvaranje balon sale u OŠ „Jovan Cvijić“ u Zminjaku

Realizacija projekta

Protekle sedmice otvorena je balon sala u Zminjaku u Osnovnoj školi „Jovan Cvijić“, a ujedno je obeleženo i 177 godina ostojanja ove škole. Izgradnja balon sale bio je projekat koji su odabrali meštani Zminjaka i Skrađana na neposrednom izjašnjavanju u decembru prošle godine za investiranje novca od poreza na imovinu koji je prikupljen u ova dva sela.
Sveanosti su prisustvovali gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, direktor OŠ „Jovan Cvijić“ i predsednik mesne zajednice „Zminjak Skrađani“ Dragan Stanković.
-Jako je lepo što su se meštani Zminjaka dogovorili i odlučili šta je za njih najvažnije. Oni su za to imali prostor jer je grad Šabac odlučio da sav novac koji se skupi od poreza na imovinu ostane u mesnim zajednicama. Mesna zajednica Zminjak, odlučila je da im je važna balon sala i ja sam ponosan na njih. Smatram da je jako važno da i u budućnosti kada budu odlučivali na referendumima građani kažu šta je za njih najvažnije da to budu kapitalni projekti – istakao je Nebojša Zelenović i dodao da sav novac za ovaj projekat, kao i za svaki drugi biće isključivo od poreza na imovinu.
Dragan Stanković istakao je važnost ove investicije i naglasio da je u pitanju četvrta po redu.
-Ova škola do sada nije imala fiskulturnu salu. Ono što je dobro za našu školu je da je broj dece konstantan, i broji oko 300 đaka. Imamo jako lepu saradnju sa lokalnom samoupravom, i nadam se da ćemo je i u budućnosti imati – naveo je Dragan Stanković.
K.J.Đ

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa