5. maj 2011.5. maj 2011.
FUDBAL: KOSTOLAC: FK „RUDAR“ - FK „MAČVA“ 1:3 (1:2)

KONAČNO POBEDA U GOSTIMA

Posle jednogodišnjeg posta - pobeda u gostima i pored početnog šoka
Kostolac, 30.04.2011. godine. Stadion: FK „Čika Bora Beka“. Gledalaca: oko 200. Golove postigli: 1:0 Cvetković u 1. minutu, 1:1 Obrovac u 33. minutu, 1:2 Tufegdžić 38. minutu, 1:3 Gavrić u 66. minutu. Žuti kartoni: Zdravković, Stanić, Nastasović, Karanović (FK „Rudar“).
Stepandi, Lujanović, Đukanović, A. Radovanović, Marković, Obrovac, Lazić, Dimitrijević (od 46. minuta Ristivojević), Tufegdžić (od 88. minuta Tripić), Kovačević (od 60. minuta Milinković), Gavrić.
Pošto je u 10 sekundi utakmice, posle nesporazuma Lujanovića i Stepandića primila gol, FK „Mačva“ je brzo uspostavila ravnotežu u igri, dominirala celim tokom utakmice i, već u prvom poluvremenu, prekrenula rezultat. U drugom poluvremenu odnos u igri se nije promenio i gol Gavrića je samo potvrdio da je u ovoj utakmici FK „Mačva“ kvalitetniji učesnik.
Suđenje je bilo korektno, a naročito treba istaći činjenicu da igrači FK „Mačve“ nisu dobili nijedan žuti ni crveni karton, a u isto vreme su ispoljili dovoljnu dozu sportske agresivnosti da stignu i prestignu vođstvo domaćina. Za razliku od njih, domaćini su pokušavali da uspostave rezultatsku ravnotežu nesportskim startovima, što je i sankcionisano sa četiri žuta kartona.
Idemo dalje.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa