29. novembar 2018.29. nov 2018.
TRI NEDELjE ZA VAS
IZBOR NAJBOLjIH U SPORTU PODRINjA

TRI NEDELjE ZA VAS

U ovom i naredna dva broja kupon za izbor najboljih u tri kategorije po izboru čitalaca. Prijem kupona do 14. decembra u 14 sati. Svečana dodela priznanja 21. decembra 2018. godine
Nastavljamo dragi naši čitaoci tradiciju započetu još u periodu koji bi mogli nazvati sredinom prošlog veka, a u obliku ustanovljenom pre dve godine. Izbor najboljih sportskih predstavnika Podrinja koji organizuje vaš i naš list „Glas Podrinja“ najdugovečniji je u Srbiji, a dajemo Vam priliku da i ove godine izrazite svoje mišljenje i vi budete žiri u tri kategorije. Uz dobro poznate nagrade koje opredeljuje žiri, ove godine sačinjen od četiri člana, u kategorijima: Najbolja sportistkinja, Najbolji sportista i Najbolji sportski kolektiv Podrinja (seniorska konkurencija), dodeljujemo posebna priznanja u izboru čitalaca. Kupon koji vidite u ovom broju, biće dostupan i u našim štampanim izdanjima koja će na kioscima biti 6. odnosno 13. decembra. Svaki glas vredi jedan, možete glasati neograničen broj puta, a važeći su samo kuponi izrezani iz našeg štampanog izdanja. Oni sa najviše glasova poneće vredna priznanja najboljih u svojim kategorijama po izboru čitalaca.
U konkurenciji dama, pred vama su predlozi: KATARINE GAČEVIĆ, šabačke atletičarke koja je dobre rezultate iz mlađih kategorija prenela u seniorsku konkurenciju i sada je seniorski vicešampion Srbije u bacanju diska i treća kuglašica seniorka u Srbiji; MILICE MARTINOVIĆ, šampionke sveta u karateu, MILENE ILIĆ, osvajačice đu đutsu Kupa Srbije i šestog borca Balkana u kategoriji seniorki, GORDANE PEŠIĆ, višestrukog prvaka Srbije u streljaštvu za osobe sa invaliditetom i BOJANE STEVANOVIĆ, košarkašice OKK Šapca koja je dve uzastopne godine najkorisnija igračica Prve ženske lige Srbije i lider šabačkog tima.
Među muškarcima izdvojili smo: VUKAŠINA VORKAPIĆA, krilo „plavih“ koje je već postalo standardni seniorski reprezentativac Srbije i jedan od vodećih strelaca Super lige; NEBOJŠU GRUJIĆA i MILENKA ZORIĆA, sjajne šabačke kajakaše, lidere u svetu, aktuelne osvjače medalja na Evropskim i svetskim prvenstvima; STEFANA KOJIĆA, jednog od najboljih basketaša sveta; NIKOLU MARKOVIĆA, vaterpolistu „Šapca“, jednog od najznačajnijih činilaca uspeha ovog kluba prethodnih godina i FILIPA PEJOVIĆA, kapitena šabačkog superligaša „Mačve“, standardnog prvotimca i nekoga koga saigrači karakterišu kao nešto više od klupskog kolege.
Kolektivi koji se nameću: VK „ŠABAC“, učesnik A1 Regionalne lige, jedne od najjačih liga u Evropi, finalista Kupa, treći tim Srbije; KK „ZORKA“ apsolutni šampioni Srbije i tim čiji takmičari i treneri imaju najviše uspeha u reprezentaciji Srbije već nekoliko godina.RK „METALOPLASTIKA“, polufinalista Kupa, trenutno drugoplasirani tim Super lige. TK „LETNjIKOVAC“ ekipni šampion Srbije; FK „MAČVA 2005“ (Bogatić), kolektiv koji je posle osvajanja Okružne lige, osvojio i jesenju titulu u višem, zonskom rangu i želi novi korak napred, odnosno ĐĐK „PANTER“, klub borilačkih veština iz Šapca koji se izdvaja kao vodeći u đu đutsu veštini, ekipni osvajač Kupa, u svojim redovima ima 16 šampiona Srbije i mnoštvo reprezentativaca.
Dobitnici priznanja u vašem izboru tradicionalno će i otvoriti svečanu dodelu 21. decembra. Izbor je vaš!

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa