29. novembar 2018.29. nov 2018.
ZA PREDSTOJEĆE PRAZNIKE U “RODI” SVE NA JEDNOM MESTU

Snabdeveniji, drugačiji, jeftiniji

Više od 25.000 artikala garancija je da će i najprobirljiviji kupci naći pravi proizvod za sebe. Ponuda prehrambenih proizvoda, kućne galanterije, kozmetike, garderobe, kao i proizvoda za decu i ljubimce ne samo da je velika, nego i u velikoj meri drugačija nego u drugim marketima
Sezona slava i praznika je počela. Svako ko želi da bude dobar domaćin ili gost moraće da odvoji određeni novac, ima inspiraciju, ali i da pronađe mesto gde da nabavi što zamisli.
Roda market je već 10 godina pouzdan saveznik građanima Šapca, kako u trenucima slavlja, tako i svakog drugog dana. Poverenje kupaca stekli su izuzetno širokim asortimanom robe, kvalitetom proizvoda i povoljnim cenama.
Akcija “Mega nedelja” traje sedam dana, a kataloške akcije dve nedelje. Veliki broj proizvoda, koji su i inače po veoma konkurentnim cenama, tada su na značajnom sniženju.
Više od 25.000 artikala garancija je da će i najprobirljiviji kupci naći pravi proizvod za sebe. Ponuda prehrambenih proizvoda, kućne galanterije, kozmetike, garderobe, kao i proizvoda za decu i ljubimce ne samo da je velika, nego i u velikoj meri drugačija nego u drugim marketima.
“Naši kupci očekuju dokaz i potvrdu da smo sposobni da ponudimo kvalitetne proizvode uz vrhunsku uslugu. Njihovu lojalnost koju nam svakodnevno ukazuju nagrađujemo tako što se trudimo da se izdvojimo ponudom i uslugom”, kaze Gordana Grozdanić, menadžerka Rode.
Izuzetnu pažnju u Rodi posvećuju domaćim proizvodima i brendovima. Akcija “Vredno je zajedno” okuplja sve omiljene brendove na jednom mestu. Kampanja “Ukusi moga kraja” podržava tradicionalne srpske proizvode napravljene od prirodnih, najkvalitetnijih sastojaka, po originalnoj recepturi. Projektom “Super Srbija” Roda pomaže domaće preduzetnike koji imaju svoje male proizvodnje. Proizvod jednog preduzetnika u okviru ovog projekta, koji bude osvojio naklonost potrošača, će se naći na policama Roda marketa i nakon završetka projekta.
Brojne su pogodnosti pri kupovini u Rodi. Super Kartica omogućava potrošačima da sakupljaju bodove koji se sabiraju na tromesečnom nivou, a onda se njima može platiti roba na kasi. U Rodi je u toku program lojalnosti koji omogućava da se kupovinom robe sakupljaju nalepnice kojima se kasnije može kupiti kvalitetno posuđe sa popustom do 50 odsto.
Posebno su ponosni na uslužno odeljenje gde je širok asortiman delikates proizvoda, a mesara nudi proverene, bezbedne i kvalitetne sve vrste mesa. Od ove godine tu je i veliki izbor sveže rečne i morske ribe i morskih plodova. Hobotnica, brancin, orada, losos, ali i kod nas najpopularniji šaran ne prodaju se smrznuti, nego se čuvaju na ledu. Pored toga, odeljenje Roda tehnike ima sve što je potrebno za kuću, od malih kućnih aparata, preko bele tehnike do najnovijih modela televizora i laptopova.
Jedinstvena pogodnost koju nude u Rodi je odlozeno plaćanje do 300 dana, čekovima građana za robu široke potrošnje, odnosno do 360 dana čekovima građana ili platnom Super Karticom, za proizvode tehnike i galanteriju.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa