13. decembar 2018.13. dec 2018.
ISTA CENA  ZA PRIVREDU I GRAĐANE
NOV NAČIN OBRAČUNA CENE IZNOŠENjA SMEĆA ZA PRIVREDU

ISTA CENA ZA PRIVREDU I GRAĐANE

U petak je u Gradskoj kući održana 18. sednica Privrednog saveta grada Šapca na kojoj je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović privrednicima predstavio predlog budžeta grada Šapca za 2019. godinu, a gradski urbanista Katarina Dubljanin prezentovala je plan kapitalnih investicija za narednu godinu.
Privrednicima je predstavljen i nov način obračuna cene iznošenja smeća koji će se primenjivati od 2019. godine, a koji podrazumeva da se privrednicima naplaćuje po stvarnoj zapremini smeća, a ne po kvadratima poslovnog prostora kako je to do sada bio slučaj. Pored toga, privrednici će po istoj ceni plaćati iznošenje smeća kao i građani, a ne skuplje kao u svim ostalim gradovima Srbije. Šabac je jedini grad koji je doneo odluku da izjednači cenu za građane i privredu.
Nov način naplaćivanja iznošenja i deponovanja smeća još jedan je od zahteva privrednika na sednicama Privrednog saveta koji je uspešno realizovan.
Na sednici Privrednog saveta prezentovan je i izveštaj o utrošku sredstava Programa korišćenja budžetskog fonda za zaštitu životne sredine grada Šapca za 2018. godinu i predlog plana za narednu godinu.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa