5. maj 2011.5. maj 2011.
“TINA 2000“

TRAJNOST, POUZDANOST I KVALITET GRADNjE

„Tina 2000“ Šabac osnovana je kao preduzeće za prodaju nekretnina, projektovanje i nadzor građevinskih radova. Osnovano je 25. maja 2000. godine. Vlasnik je Predrag Filipović koji je çavršio ekonomski fakultet, radio u “Zorka Farmi“, osnovao Medikom, a danas mu je hobi amaterska fotografija
Visoko profesionalni rad, poštovanje zadatih rokova i partnerski odnos sa korisnicima usluga glavne su preporuke potencijalnim poslovnim saradnicima. Danas je ovo preduzeće izraslo u lidera u oblasti građevinarstva, čija je delatnost u odnosu na sam početak dosta proširena i usmerena na projektovanje i inženjerske usluge , izvođenje građevinskih radova, izgradnju i prodaju stambeno - poslovnog prostora, prodaju betona i betonske galanterije, maloprodaju i veleprodaju građevinskog materijala.
Nedostatak odgovarajućih građevinskih preduzeća na teritoriji Šapca i u regionu, sve izraženiji zahtevi tržišta za pouzdanim izvođačem radova, tražnja za kvalitetnim stambenim i poslovnim prostorom, ukazali su potrebu za postojanjem jednog dobro organizovanog građevinskog preduzeća, osposobljenog da izgradi i najveće objekte sistemom „ključ u ruke“. Pre sedam godina dolazi do formiranja građevinske operative, posle stečaja velikih građevinskih firmi u Šapcu. U postupku privatizacije „Tina 2000“ kupila je preduzeće “Promet trans“, koje je u momentu kupovine imalo 13 zaposlenih radnika. Zatim, Predrag Filipović kao fizičko lice kupuje i preduzeće “Slogu“. Osnovne delatnosti i jednog i drugog preduzeća su zadržane i nijedan radnik nije ostao bez posla, sem onih što su otišli u penziju, ističe direktor Tine 2000 diplomirani ekonomista Milena Gajić, koja je na ovoj funkciji od 2010.godine, a inače je nekada bila direktor “Dekora“.
Osnivanjem građevinske operative “Tina 2000“ je ekspanzivnije krenula u sopstvene investicije gradnje, stambeno poslovnog prostora i izvođenje radova za treća lica. Razvojni put ovog preduzeća zasnovan je na uspešnom timskom radu visokoobrazovanog menadžerskog tima i kvalifikovanog građevinskog kadra.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa