13. decembar 2018.13. dec 2018.
PITANjE NEDELjE „GLASA PODRINjA“

Kako komentarišete protest pod nazivom „Stop krvavim košuljama“ u Beogradu?

dr Radivoj Petrović, predsednik Gradskog odbora Levice Srbije Šabac
Narod je reagovao na brutalan napad na Borka Stefanovića. Takve stvari, ta agresija, nedopustive su za normalno demokratsko društvo. Koliki je odziv građana bio najbolje se vidi sa fotografija. Svi se nadamo da će protesti dati rezultate i da će još veći broj građana dati podršku zahtevu da se ovakvi napadi više ne dešavaju u Srbiji.

Nikola Bogićević, predsednik Kluba demokratske omladine Šabac
Protest je pokazatelj da naši građani imaju stav i da su spremni da taj stav brane. Zadovoljstvo mi je da vidim da je došao trenutak za akciju i da se ideja oko zajedničkog delovanja ujedinjene opozicije pokazala kao dobra i da je građani prepoznaju. Žalosno je, međutim, kako su režimski mediji izveštavali o ovom događaju. Vlast nam je pokazala da će svako ko misli drugačije biti targetiran i izložen njihovoj propagandnoj mašineriji.

Vlada Trifunović, potpredsednik Gradskog odbora SPS Šabac
SPS nema ništa protiv protesta opozicija. Demokratski je da se okuplja i da ima svoje mišljenje i proteste, ali bez nasilja. Smatram da opozicija mora za svoja prava i ideje da se izbori u Skupštini i drugim državnim institucijama.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa