20. decembar 2018.20. dec 2018.
Prikupljene namirnice za pomoć Narodnoj
kuhinji i socijalno ugroženim

Solidarnost i humanost

Na inicijativu Učeničkog parlamenta i zaposlenih u školi "Dr Andra Jovanović", povodom proslave Dana škole organizovano je tradicionalno prikupljanje namirnica za pomoć Narodnoj kuhinji i socijalno najugroženijim. Više od pola tone hrane olakšaće svakodnevicu sugrađanima kojima je to najpotrebnije.
Osnovne životne namirnice koje su prikupljene u vidu donacije profesora i učenika predate su Fondaciji "Humano srce Šapca".
-Naša saradnja traje dugi niz godina i zasniva se na uzajamnom poverenju i poštovanju. Nadamo se da će tako biti i u budućnosti – rekla je predsednica Fondacije Ruža Popović.
U okviru ovih aktivnosti organizovana je i prodajna izložba farmaceutskih proizvoda koje izrađuju članovi školske sekcije, a prihod od prodaje biće umeren za kupovinu novogodišnjih paketića.
-Profesori u našoj školi se trude da kod učenika razviju humanost i potrebu deljenja sa drugima, jer to treba da krasi svakog budućeg zdravstvenog radnika i mi smatramo da te vrednosti treba razvijati i očuvati – navela je direktorka Medicinske škole Biljana Đuknić.
M. Ž.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa