12. maj 2011.12. maj 2011.
DRUGI TRKAČKI DAN NA HIPODROMU ŠABAC

MARTI PRE TNjISTERA I DULA

U listed trci Džokej klub na 1.350 metara najbrži Marti Misterija iz štale Princ sa Filipovićem u sedlu
Prohladno ali sunčano vreme, pet galopskih i kao i uvek poslastica dana, galopska trka u sulkama, glavno su obeležje, Drugog trkačkog dana na hipodromu u Šapcu.
U trci dana konja od četiri godine i starijih, nazvanoj Džokej klub, za ukupan nagradni fond od 150.000 dinara nastupilo je šest dobro pripremljenih galopera. Pobedio je Marti Misterija sa Filipovićem u sedlu vlasništvo štale Princ, ispred pomalo favorizovnih Tnjistera i Major Dula. U sedlu Tnjistera bio je Mešetović, dok je surčinskog ždrepca jahao Perović. Sve to nije bilo smetnja Martiju, da vrhunskim galopom u finišu pobedi, pred oko 2.500 gledalaca na šabačkoj uredno pošišanoj travi.
Četvrta je bila Rašićeva Tormenta sa Jovanovićem.
Rezultati ostalih trka: U prvoj “Visoka poljoprivredna škola“ na 1.000 metara za dvogoce, pobedio je Vigor sa Jovanovićem iz štale Rašić. Drugi je bio Red River, treći Predator, a četvrta Majorka.
U drugoj “Alf“ na 1.350 metara, za trogode konje, pobedila je Luna Miletina sa Ilićem u sedlu. Drugi je bio Nimitz, treća My Betty Boop, a četvrta Doli Dond.
U trećoj In Tehnik Šabac na 1.350 metara za četvorogode i starije konje, pobedio je Rašićev Verteks, sa Jovanovićem, druga na cilj stigla je Elza. Treća je bila Nova Nada, a četvrta Pliva.
U petoj BMP Šabac na 1.600 metara za četvorogode i starije konje pobedila je Mili Vanili, drugi je bio Napoleon Bonaparta, treća Angela Vukona, a četvrti Tadija.
U trci galopera u sulkama na 1.500 metara ponovo je pobedio Suhoj, vlasnika i vozača Živanovića.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa