27. decembar 2018.27. dec 2018.
Pomoć potrošača najugroženijima
HUMANTINARNA AKCIJA GOMEKSA I HUMANOG SRCA POD NAZIVOM „KORPA SOLIDARNOSTI“

Pomoć potrošača najugroženijima

Tokom svih prethodnih akcija "Korpa solidarnosti" kompanija Gomeks bila je najveći donator. I ove godine, Gomeks će uložiti značajna sredstva u doniranje osnovnih životnih namirnica
Protekle subote u Gomeksovom Supermatketu “Total” u Šapcu, organizovana je humanitarna akcija pod nazivom „Korpa solidarnosti“, kao i besplatno fotografisanje sa Deda Mrazom. Projekat „Korpa solidarnosti“ kompanija Gomeks uspešno realizuje sa šabačkim Udruženjem “Humano Srce”, već treću godinu zaredom. Ove godine akciju je podržao i Savet za brigu o porodici grada Šapca.
Akcija je trajala u periodu od 09 do 14 časova, kada su potrošači imali priliku da u korpu doniraju bar jedan artikal i tako pomognu socijalno ugroženim porodicama.
-Saradnja između Gomeksa i Humanog srca traje već nekoliko godina. Ideja za „Korpu solidarnosti“ koju mi sada srovodimo u saradnji sa Savetom za brigu o porodici u svim većim marketima, potekla je od predstavnika Gomeksa. Cilj je prikupljanje potrebnih namirnica za ljude koji nemaju. Radost može da pruži samo onaj koji poznaje patnju – istakla je predsednica Udruženja „Humano Srce“ Ruža Popović.
Tradicionalnu akciju "Korpa solidarnosti" kompanija Gomeks, organizovala je ove godine i u Zrenjaninu, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici, Pančevu, ali i u Rumi i Subotici.
Kompanija Gomeks spada u red visoko društveno odgovornih kompanija te u skladu sa tim ne čude aktivnosti humanitarnog karaktera. Generalni sponzor Narodnog pozorišta Toša Jovanović u Zrenjaninu postali su 2010. godine, a mogu da se pohvale i dobrom saradnjom sa Sterijinim pozorjem, raznim Udruženjima koja neguju kulturnu baštinu, i učešćem u mnogim značajnim društvenim kampanjama kojima pomažu različitim marginalizovanim grupama građana.
Tokom svih prethodnih akcija "Korpa solidarnosti" kompanija Gomeks bila je najveći donator. I ove godine, Gomeks će uložiti značajna sredstva u doniranje osnovnih životnih namirnica i tako dokazati još jednom visok stepen društvene odgovornosti i brige o najugroženijima. Raduje podatak da se sve više kupaca uključuje u ovu aktivnost što je dobar znak da su dobra namera i želja za pomoć drugim ljudima, koji su u teškoj socijalnoj situaciji, izuzetna.
Slične humanitarne akcije u cilju pomoći najugroženijima biće organizovane tokom meseca i u ostalim supermarketima u našem gradu.
K.J.Đ

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa