Info

27. decembar 2018.27. dec 2018.
Godina velikih uspeha
BOKS: BK „MAČVA“ ŠABAC

Godina velikih uspeha

Uspešnu godinu, odnosno boksresku sezonu, šabačka MAČVA zaokružila je odličnu godinu uspesima na dva fronta pretposlednjeg decembarskog vikenda. Šampion Evrope SEMIZ ALIČIĆ, 2018. godinu, najbolju u karijeri, zaokružio trijumfom na „Petrovgrad kupu“ u Zrenjaninu. U kategoriji juniora do 54 kg savladao je u meču za zlato, kolegu iz reprezentacije, Sejdija, jednoglasno, 3:0. Na ovoj reviji nastupali su borci iz cele bivše Jugoslavije, kao i drugih balkanskih država.
Dok je Aličić osvajao titulu u Zrenjaninu školarac Mačve MILE JOVANOVIĆ radovao se pobedama i peharu u Novom Sadu. Na tradicionalnom „Memorijalu Duško Božanić“, (posvećenom nekadašnjem treneru braće Kačar), JOVANOVIĆ je savladao Berišu, beogradskog boksera jednoglasno, a uz medalju i zvanje pobednika zaslužio je, odlukom žirija i pehar za najboljeg školarca Memorijala.
- Ovo je odličan kraj sjajne godine za naš klub. Mnogo uspeha smo ostvarili tokom godine na izmaku, a izdvojio bih 12 medalja, po četiri zlata, srebra i bronze, na Pojedinačnim prvenstvima Vojvodine i Srbije, pobedu Lazara Dragičevića na „Zlatnoj čiviji“, kao i naravno, najveći rezultat, istorijsko dostignuće našeg Semiza Aličića, koji se domogao „krova Evrope“ u Rusiji. Čestitam svim bokserima na uspesima kao i stručnom štabu, odnosno trenerima Slobodanu Mitroviću i Miladinu Pejkiću. Nadamo se dobrim rezultatima i 2019. godine – istakao je direktor kluba Dragan Petrović.

D. B.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa