27. decembar 2018.27. dec 2018.
FUDBAL: KRALj OSTAJE NA ČELU MAČVE

Zašto da ne sanjamo Evropu

Ivica Kralj će i u naredne četiri godine biti na čelu Upravnog odbor Fudbalskog kluba MAČVA, pozicije za koju je dobio poverenje svih delegata na izbornoj Skupštini šabačkog superligaša.
- Hvala svim mojim saradnicima, a najviše našim igračima koji su najzaslužniji za sve ostvareno u protekle četiri godine. Iza svakog velikog rezultata bio je plan, strategija i naporan rad. Za svaki uspeh je neophodno mnogo posvećenosti, a svi u klubu, na svojim pozicijama, to su iskazivali. Po dolasku ove uprave u klub želeli smo MAČVU u Super ligi 2019. godine, a uspeli smo mnogo ranije. Ne zadovoljavamo se ostvarenim, već težimo novim koracima. Želimo da naš tim vidimo u plej ofu, a zašto da u nekim narednim godinama ne budemo predstavnik Srbije i u Evropi – rekao je Kralj posle reizbora.
Nekadašnji reprezentativni golman prvi put je izabran za predsednika kluba krajem 2014. godine. Nije bio dobar početak, MAČVA nije izborila opstanak u Prvoj ligi, ali je potom, od 2015. do 2017. godine od trećeg ranga došla do elite. Opstala je u prvoj sezoni u Super ligi, trenutno je na sredini tabele, a prethodne sezone je drugi put u istoriji igrala u polufinalu nacionalnog Kupa, eliminisavši u četvrtfinalu kasnijeg šampiona Srbije Crvenu Zvezdu.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa