10. januar 2019.10. jan 2019.
Paketići za najmlađe u bolnici
Novogodišnja akcija Rotari kluba “Šabac” i kompanije „Jazaki“

Paketići za najmlađe u bolnici

Rotari klub “Šabac” i kompanija "Jazaki" organizovali su zajedničku novogodišnju akciju za decu koja praznike provode na odeljenju pedijatrije i hirurgije šabačke Opšte bolnice. Mališane su obradovali prazničnim paketićima. Na odeljenju se nalazi dvadeset četvoro mališana, od kojih većina nema ni godinu dana.
- Ovo je poslednja u nizu akcija kojom smo zaokružili uspešnu 2018. godinu. Čast nam je da u saradnji sa kompanijom svetskog renomea kao što je "Jazaki" budemo prijatno iznenađenje za mališane koji ne mogu Novu godinu dočekati sa svojim najbližima. Naša želja za njih je da što pre se vrate svojim domovima, a nadamo se da će im paketići ulepšati dane koji dolaze - istakao je Zoran Živković, predsednik Rotari kluba “Šabac”.
Deda Mraz, Rotari klub “Šabac” i društveno odgovorna kompanija „Jazaki“ su se pobrinuli da novogodišnja čarolija stigne do najmlađih koji nisu u svojim domovima za praznike.
- Bolnica nije idealno mesto da se provedu praznični dani, te smo želeli da na ovaj način iskažemo društvenu odgovornost kao važan segment delovanja kompanije "Jazaki" i koliko možemo deci ulepšamo praznike - dodala je Nikoleta Ilić, viši specijalista za zapošljavanje kompanije "Jazaki".

M. Ž.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa