10. januar 2019.10. jan 2019.
VREME DARIVANjA
JEDAN PAKETIĆ - MNOGO LjUBAVI

VREME DARIVANjA

U okviru akcije “Jedan paketić-mnogo ljubavi”, koju Crveni krst Koceljeva tradicionalno organizuje već godinama, deci iz socijalno ugroženih porodica uručeno je 85 paketića čiji sadržaj su uglavnom donirali humani građani, kupci u nekoliko prodajnih objekata.
Prema rečima sekretara ove organizacije Milana Glumca nadmašena su sva očekivanja a prosečna težina svakog paketića je bila oko dva kilograma.
–Hvala svima koji su nesebično dali doprinos da se ova akcija realizuje i praznični dani učine najmlađima malo lepši. Zahvalnost dugujemo građanima naše opštine i vlasnicima i zaposlenima u trgovinskim objektima koji su se uključili u ovu akciju i motivisali potrošače. U prodavnicama se tražila kutija više. Posebno nas raduje i poziv od strane nekoliko vlasnika prodavnica koji su predložili da ovakve i slične akcije organizujemo tokom cele godine. Svoj doprinos su posebno dali i učenici petog razreda sa razrednim starešinom Vesnom Popović iz osnovne škole u Koceljevi, pčelar Jovan Mihailović koji je donirao med, Svetlana Petrović koja je poklonila igračke. Učenici Srednje škole su se takođe uključili u akciju i napunili jednu kutiju sa slatkišima- rekao je Glumac.
Osim toga članovi UO Crvenog krsta su prikupili novčana sredstva kojima je kupljen određen broj paketića.
V. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa