10. januar 2019.10. jan 2019.
GODIŠNjA KONFERENCIJA JKP „VODOVOD ŠABAC“

Duplo veće investicije

Javno-komunalno preduzeće "Vodovod Šabac" priredilo je tradicionalni novogodišnji koktel u Gradskoj kući.
Bila je ovo prilika da se sumiraju rezultati onoga šta je urađeno tokom ove godine, ali i najave planovi za narednu godinu.
Direktorka JKP "Vodovod Šabac" Daniela Lovrin Gavrilović izuzetno je zadovolja rezultatima rada preduzeća na čijem je čelu.
- Ovu godinu je definitivno obeležila saradnja sa građanima koji su bili kreatori naše politike i naših planova koje smo uspešno realizovali. S obzirom da smo uradili i realizovali sve ono što smo građanima i obećali, verujem da građani u nas definitivno mogu da imaju poverenja i da mogu da znaju da će ono što se dogovorimo biti i realizovano. Stim u vezi smo uradili blizu četiri kilometra vodovodne i tri kilometra kanalizacione mreže u ovoj godini - istakla je direktorka Vodovoda.
Kada je reč o narednoj godini Lovrin Gavrilović je najavila dvostruko veći iznos investicija u odnosu na 2018. godinu.
- U ovoj godini smo investirali 40 miliona dinara, a za nerednu godinu planiramo 80 miliona dinara. Najvažniji su nam zahtevi građana i stim u vezi smo planirali da nastavimo sa širenjem kanalizacione mreže u Pocerskom Pričinoviću gde će oko 200 domaćinstava dobiti mogućnost da se priključi na kanalizacionu mrežu. Najveći projekat u narednoj godini biće izgradnja kanalizacije u Jevremovcu. Oko 700 domaćinstava će krajem 2020. godine dobiti vakumsku kanalizaciju - dodala je direktorka Vodovoda.

N. K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa