10. januar 2019.10. jan 2019.
RUKOMET: SUPER LIGA SRBIJE (Ž)

Pobeda se podrazumeva

Pojačan tim kreće u napad na plej of. Junior rival koji ne sme da predstavlja problem. Gošće najslabiji tim lige, jedini bez bodova
Neće osvojeni bodovi protiv JUNIORA praviti rauzliku među ekipa na konačnoj tabeli, no svaki izgubljen može biti koban. Mlade Beograđanke smeju da posluže kao jači trening, nikako opasnost za bodovni saldo. U devet utakmica zabeležile isto toliko poraza, najneefikasniji su klub Super lige, ali istina, sa boljom odbranom od BORA i VOŽDOVCA. Ipak, malo je nedostajalo da iznenade Boranke na gostovanju, odigrali odlično protiv Nove Pazove i često su bile ravnopravne tokom tri četvrtine utakmice, te bi tek u finišu poklekle. Milijana Stošić, Ana Stanković i Jelena Klicov svakako su najveća opasnost u ekipi Nenada Kraljevskog, trenera koji u svojoj biografiji ima i titulu šampiona sa Crvenom Zvezdom.
MEDICINAR nije imao poteškoća u Beogradu, u prvom kolu. Dvocifrenom razlikom je osvojio bodove protiv narednog rivala, a imperativ su poeni i u Šapcu. Nije sve „štimalo“ u ekipi u prvih devet kola, te ni pozicija nije zadovoljavajuća, no još je plej of realan, a ekipa jača za iskusnog beka Suzanu Ćubelu, važnu za veću ubojitost sa šuterskih pozicija, ali i razigravanje u kontranapadima. Zaostatak od tri boda je nadoknadiv, raspored je povoljan za Šapčanke, no svakako da igra mora biti na višem nivou.
Posle JUNIORA, u Šabac dolazi VOŽDOVAC, te su prva kola odlična prilika za „medicinarke“ da maksimalnim brojem bodova otvore godinu na pravi način.
D.B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa