31. januar 2019.31. jan 2019.
Šabački SET donirao knjige Osnovnoj školi
„Dositej Obradović“ u Volujcu

Znanje je vrednost u koju verujemo

Povodom školske slave, Sv. Save, šabačko preduzeće “SET” doniralo je knjige osnovnoj školi „Dositej Obradović“ u Volujcu, kao i njihovim vršnjacima u školi „Vuk Karadžić“ u Sočanici, na Kosovu i Metohiji.
- Darujemo sa uverenjem da su knjige izvor svakog znanja, a znanje istinska i trajna vrednost, nastojimo da stvarimo priliku da deca uče i otkrivaju novi saznajni svet, koji će biti pouzdan temelj za dalji razvoj i uspeh – poručila je Milenca Srećković, direktorka SET-a.
U ime SET-a više od 80 naslova Izdavačke kuće „Buklend“ direktorki škole Suzani Petrović uručio je Živko Srećković, direktor SET-a. Osnovna škola u Volujcu ima oko 570 učenika u matičnoj i 12 izdvojenih jedinica, a po rečima direktorke, ova donacija je nastavak uspešne saradnje i prijateljstva, koje datira od 2004. godine, kada je SET gradio školu u Krivaji.
- Ovaj dan je veliki praznik svih nas, kada se družimo sa prijateljima među kojima je i šabačko preduzeće SET. Oni su nam darivali dragocene knjige, koje ćete svi koristiti, a zahvalnice su skroman i simboličan znak naše pažnje i način da izrazimo zahvalnost na podršci i saradnji – kazala je Suzana Petrović.
Ovo šabačko preduzeće knjige je u prethodne dve godine darivalo Osnovnoj školi u Vitojevcima i školi „Nikolaj Velimirović“, a, povodom školske slave, ove godine, opredelilo je i sredstva za podršku akcije Muzičke škole „Mihailo Vukdragović“ za kupovinu polukoncertnog klavira. SET je prošle godine stipendirao petoro srednjoškolaca, od kojih je dvoje, po završetku škole, dobilo i posao u ovoj firmi. Na ovaj način SET pruža podršku znanju i talentovanim mladim ljudima, sa uverenjem da je samo dobro obrazovanje preduslov za razvoj društva, ističu u ovom preduzeću.
Preduzeće SET bavi se inženjeringom, konstaltingom, projektovanjem i izgradnjom, zapošljava oko 180 ljudi, a prošle godine je obeležilo 15 godina postojanja i rada.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa