28. februar 2019.28. feb 2019.
Bogatija ponuda
TOOB NA 41. SAJMU TURIZMA

Bogatija ponuda

Na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, učestvovala je i Turistička organizacija opštine Bogatić zajedno sa svojim izlagačima. Na štandu Turističke organizacije opštine Bogatić posetioci mogu degustirati proizvode seoskih poljoprivrednih domaćinstava i upoznati se sa njihovim radom.
-Gačića magaza već godinama unazad predstavlja agroturizam, ali i prerađivačke kapacitete i potencijale naše Mačve, kako na ovom tako i na sajmovima širom zemlje i u regionu. Posetioci su mogli videti tradicionalne proizvode, džemove, domaća slatka, ajvare, sokove, vina i rakije od voća. Svi izlagači su umreženi i našli smo zajedničke interese sa kolegama koji izdaju smeštaj, ali i sa brojnim manifestacijama. Trudimo se da što više promovišemo opštinu Bogatić. Smatram da smo već dostigli neki nivo, da je Gačića magaza ušla u uši građanima širom Srbije, pa slobodno mogu reći da smo dobra preporuka za sve zainteresovane za proizvode iz Mačve, izjavio je Zoran Gačić.
Uz promociju najnovijih trendova i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji Sajam turizma u Beogradu već više od četiri decenije otvara nove perspektive u razvoju turističkog biznisa. Na sajmu su predstavljene i dve nove manifestacije. Ono što je važno je prezentovanje idejnog projekat Aqua Land za koji su opština Bogatić i investitor već potpisali memorandum o saradnji.
-Sledeće nedelje to bi trebalo da se konkretizuje predugovorima, ugovorima i ostalim pravnim aktima. Cilj nam je da dođemo do više smeštajnih kapaciteta i da iskoristimo termalnu energiju na još jednoj lokaciji. Trudimo se da objedinjujemo rad pojedinaca, seoskih turističkih domaćinstava, sportskih i kulturnih udruženja. Takođe, da se povezujemo sa ostalim institucijama, pre svega sa Kulturno-obrazovnim centrom, sa kojim se dobro dopunjujem – naveo je Darko Mašić, direktor TOOB.
Turistička ponuda Bogatića od ove godine bila je bogatija za još jednu novinu, Paintball club , koji je retkost i u mnogo većim gradovima u Srbiji. Promoterke ove taktičke sportske igre, odevene u kamuflažne kombinezone, bile su na rasolaganju brojnim posetiocima u hali 4 Beogradskog sajma.

K.J.Đ

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa