Инфо

Берза

  • aero 812 ⚫ 0,00%
  • dnos 1.800 ▲ 4,53%
  • epin 2.700 ⚫ 0,00%
  • hmbg 520 ▲ 0,78%
  • jesv 5.500 ▲ 0,84%
  • kmbn 2.740 ▲ 1,48%
  • kmbnpb 1.150 ▲ 4,45%
  • mtlc 1.995 ⚫ 0,00%
  • niis 688 ▼ -0,29%
  • vdav 4.151 ▲ 0,02%
(28. фебруар 2019.)
ТООБ НА 41. САЈМУ ТУРИЗМА

Богатија понуда

Богатија понуда
На Међународном сајму туризма у Београду, учествовала је и Туристичка организација општине Богатић заједно са својим излагачима. На штанду Туристичке организације општине Богатић посетиоци могу дегустирати производе сеоских пољопривредних домаћинстава и упознати се са њиховим радом.
-Гачића магаза већ годинама уназад представља агротуризам, али и прерађивачке капацитете и потенцијале наше Мачве, како на овом тако и на сајмовима широм земље и у региону. Посетиоци су могли видети традиционалне производе, џемове, домаћа слатка, ајваре, сокове, вина и ракије од воћа. Сви излагачи су умрежени и нашли смо заједничке интересе са колегама који издају смештај, али и са бројним манифестацијама. Трудимо се да што више промовишемо општину Богатић. Сматрам да смо већ достигли неки ниво, да је Гачића магаза ушла у уши грађанима широм Србије, па слободно могу рећи да смо добра препорука за све заинтересоване за производе из Мачве, изјавио је Зоран Гачић.
Уз промоцију најновијих трендова и збивања у међународној туристичкој индустрији Сајам туризма у Београду већ више од четири деценије отвара нове перспективе у развоју туристичког бизниса. На сајму су представљене и две нове манифестације. Оно што је важно је презентовање идејног пројекат Aqua Land за који су општина Богатић и инвеститор већ потписали меморандум о сарадњи.
-Следеће недеље то би требало да се конкретизује предуговорима, уговорима и осталим правним актима. Циљ нам је да дођемо до више смештајних капацитета и да искористимо термалну енергију на још једној локацији. Трудимо се да обједињујемо рад појединаца, сеоских туристичких домаћинстава, спортских и културних удружења. Такође, да се повезујемо са осталим институцијама, пре свега са Културно-образовним центром, са којим се добро допуњујем – навео је Дарко Машић, директор ТООБ.
Туристичка понуда Богатића од ове године била је богатија за још једну новину, Paintball club , који је реткост и у много већим градовима у Србији. Промотерке ове тактичке спортске игре, одевене у камуфлажне комбинезоне, биле су на расолагању бројним посетиоцима у хали 4 Београдског сајма.

К.Ј.Ђ

Најновији број

20. јун 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa