28. februar 2019.28. feb 2019.
RUKOMET: SUPER LIGA (M)

Derbi kola

Dugo su Kikinđani čekali da gledaju elitni muški rukomet u svom mestu, ali kada su dočekali tu priliku, znali su da je iskoriste na pravi način. U velikom stilu su izborili plasman u Super ligu, a potom stvorili tim koji je najprijatnije iznenađenje i sa realnim šansama u borbi za plej of. Tim koji je na samo bod od plej of zone, KIKINDA, gostuje drugoplasiranoj ekipi i sigurnom učesniku plej ofa, šabačkoj METALOPLASTICI. Nema potrebe za daljim pojašnjenjima, u pitanju je derbi.
Goran Kurteš je formirao odličan sastav koji igra konstantno dobro i sigurno. Iako poraženi od lidera, pružili su sjajan otpor i dve trećine meča bili potpuno u igri. U sastavu imaju igrače poput Lisice, Aleksandra Kurteša, Gambera, Vrgovića. Iako je novajlijama uglavnom adut domaći teren Kikinđani imaju solidan učinak i na gostujućem terenu.
METALOPLASTIKA je na svom putu, plej of je odavno obezbeđen i tim je u procesu dodatnog uigravanja za doigravanje. Uz niz pobeda, važno je što i mlađi igrači koriste minutažu, te se njihov nastup ne odražava na planirani tok utakmice. Pobede na teškim gostovanjima ostvarene su rutinski, bez neizvesnosti u finišu. Predstojeći meč je mnogo važniji gostima, ali su domaći favoriti, pokazali su kvalitet u odnosu na rivala i u prvom delu sezone, na gostujućem parketu.
Domaćin je bolji, želi perfektan učinak na domaćem terenu, gost je motivisan, poletan, kvalitetan, nema šta da izgubi. Meč bi mogao biti odličan.
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa