28. mart 2019.28. mar 2019.
Usluge visokog kvaliteta
Šabac resertifikovan za standard 9001

Usluge visokog kvaliteta

Gradska uprava ponovo dobija sertifikat za standard ISO 9001 iz 2015. sa nizom pohvala i nijednom neusaglašenošću. Ovde je napravljena odlična kombinacija. Rukovodstvo podržava, imaju jako dobrog predstavnika rukovodstva za kvalitet i svi su jako posvećeni implementaciji standarda
Gradska uprava Šapca, ponovo je dobila međunarodni sertifikat sistema menadžmenta kvalitetom ISO 9001, odnosno resertifikovala postojeći iz 2015. godine. Načelnik Gradske uprave Šapca Milan Vasić istakao, na održanom sastanku protekle sedmice, da je resertifikacija satisfakcija za zaposlene, ali da sve procedure imaju za cilj da olakšaju poslove građanima.
- Postojanje sertifikata dugi niz godina kao i uvođenje Finansijske uprave i kontrole u sistemu Gradske uprave, samo definiše procedure i utvrđuje rizike koji postoje u našem poslovanju. Radimo ovo kako bi građani što manje vremena provodili u Gradskoj upravi, odnosno kako bi što brže završili poslove i dobili rešenja. Resertifikacija i pohvale jesu satisfakcija za naš rad, ali mi to pre svega radimo zbog građana. Cilj nam je da oni znaju svoja prava i da ih što pre i jasnije ostvare, istakao je Vasić i dodao da su željeni ciljevi za 2019. godinu predočeni sertifikatorima, te se nada se da će dobiti podršku.
Grad Šabac je međunarodni sertifikat sistema menadžmenta kvalitetom ISO 9001 dobio u januaru 2007. godine, kao prva opština u Srbiji, na osnovu zvaničnog i stručnog vrednovanja nemačke ocenjivačke kuće „TUV SUD Group“. Ustrojio je svoj sistem funkcionisanja u cilju zadovoljenja zahteva korisnika usluga i potvrdio opredeljenje da kao lokalna samouprava bude najbolji mogući servis građana, privrednih subjekata i svih drugih institucija.
-Gradska uprava Šapca opravdava ukazano poverenje. Ja sam prvi put ovde ali sada sam imala priliku i da se uverim. Radilo se o resertifikacionoj proveri. Gradska uprava ponovo dobija sertifikat za standard ISO 9001 iz 2015. sa nizom pohvala i nijednom neusaglašenošću. Ovde je napravljena odlična kombinacija. Rukovodstvo podržava, imaju jako dobrog predstavnika rukovodstva za kvalitet i svi su jako posvećeni implementaciji standarda, istakla je Vera Živanović, saradnik „TUV SUD Group“ koja je vršila proveru kvaliteta za resertifikaciju.
Od uvođenja sistema menadžmenta kvalitetom ISO 9001, pa do danas, provere od strane ocenjivačke kuća “TMS CEE”, potvrdile su da Gradska uprava Šapca građanima pruža usluge visokog kvaliteta i da je Gradska uprava Šabac napredovala u značajnoj meri, tako da se više ne postavlja pitanje ispunjavanja propisanih standarda već samo stepen napretka.
K.J.Đ

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa