28. mart 2019.28. mar 2019.
ISPRAVKA NA TEŽI NAČIN
FUDBAL: KOLUBARSKO – MAČVANSKA ZONA

ISPRAVKA NA TEŽI NAČIN

Šapčani protiv direktnog rivala u borbi za opstanak. Bogatić favorit u Divcima protiv domaćina koji još nije potpuno bezbedan
Nisu ovdašnji predstavnici u Zoni postigli nijedan gol u proteklom kolu. Bogatinci su se mogli radovati bodu, a Šapčani sa brigom i nulom na saldu završili još jednu rundu.
Derbi je opravdao očekivanja sa stanovišta borbenosti, dinamike, ali ne i u efikasnosti. Imali su svoje šanse i „crveno – crni“ i „železničari“, remi je i najrealniji, te i posle kola koje je moglo biti prelomno, situacija ostaje nepromenjena. Lajkovac i Bogatić su favoriti i u sledećem kolu, no MAČVU očekuje teži posao u Divcima. Domaći su trenutno rasterećeni, međutim suviše faktora određuje koliko timova će ispasti, tek je počela polusezona i ne smeju tako brzo da se opuste. Nije bilo jesenas problema za Bogatince, no drugačije je u okolini Valjeva.
Neefikasnost i bezidejnost pred golom Krupnja drugi najstariji šabački fudbalski klub je platio sa dva boda, a potcenjivanje šuterskih sposobnosti najboljeg igrača Rađevca Ilića, koštalo je još jedan bod RADNIČKI i važni bodovi iz Divaca, značajno su umanjeni. Sve pogrešno „ispostavilo je račun“ u vidu nazadovanja na tabeli, ali i još većeg pritiska pred put u Klupce. Imenjak iz okoline Loznice u još je težem položaju, opterećen sličnom presijom, a mesta za nove neuspehe nema ni kod jednog rivala. Šapčani će biti jači za Luku Lujanovića koji je odradio suspenziju. Stobeks je vodio u Šapcu, ali je domaćin preokretom došao do tri boda, Mnogo neizvesnosti moguće je i za vikend. Obe utakmice zakazane za nedelju od 15:30.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa