4. april 2019.4. apr 2019.
Asfaltiranje ulice Koste Abraševića
OTPOČELA GRAĐEVINSKA SEZONA

Asfaltiranje ulice Koste Abraševića

U utorak je otpočelo asfaltiranje ulice Koste Abraševića, a radovima je prisustvovao gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović. On je izjavio da sa početkom prolećne sezone počinju i radovi na gradskim ulicama.
- U sezonu ulazimo spremni, sa dovoljno novca. Počeli smo od ulice Koste Abraševića, dalje nastavljamo sa ulicom Vojvode Mišića i redom po frekventnosti saobraćaja jednu po jednu ulicu, ukupno nešto više od 46 ulica. Radovi idu dobro, u predviđenom roku od po nekoliko dana za svaku ulicu. Iskoristićemo celu građevinsku sezonu, dakle, do kraja godine, dokle god bude moglo da se radi. Važno je da novca ima dovoljno, iako nam država duguje 30 miliona evra, mi na računu danas imamo 10 miliona i spremno ulazimo u radove. Svakom od izvođača koji bude radio sa Gradom biće uredno plaćeno istog dana za to što je izvršio, izjavio je gradonačelnik ocenivši da je Grad pouzdan partner i da vodi računa o svojim građanima i firmama sa kojima sarađuje.
-Pozivam građane samo da budu strpljivi, da kažu ako im nešto smeta ili imaju neki problem, da možemo to brzo da rešimo, zaključio je Zelenović.
Miodrag Filipović, rukovodilac Sektora za izgradnju grada u JP "Infrastruktura" Šabac, rekao je da se ulica Koste Abraševića, dugačka 350 metara, asfaltira u sklopu radova koji će se odvijati ove godine.
-Radove izvodi građevinsko preduzeđe "Jugokop" i biće završeni do kraja dana, tako da će ova raskrsnica sa ulicom Stojana Novakovića biti u funkciji u popodnevnim satima. Radovi će biti nastavljeni na drugim ulicama i molim građane da imaju razumevanja i izbegavaju u saobraćaju ulice koje se rade, rekao je on.
N. Marjanović

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa