4. april 2019.4. apr 2019.
Nove pogodnosti za  višečlane porodice
POČELO PUPUNjAVANjE IZJAVA ZA NOVE PONOSNE KARTICE

Nove pogodnosti za višečlane porodice

Grad Šabac i Pokret za decu Tri plus su i ove godine partneri u projektu Ponosna kartica 2019. „Cena minus za 3 plus“. Kartica donosi određene popuste na robu i usluge za porodice sa troje i više dece. Uslov je da je namlađe dete mlađe od 18 godina.
Potrebno je da jedan od roditelja potpiše izjavu u prostorijama Turističke organizacije grada Šapca, Gospodar Jevremova 23 radnim danima od 8 do 19 sati. Rok za popunjavanje izjava je petak 19. april. Vlasnici starih kartica takođe moraju popuniti izjave da dobiju nove kartice.
-Prethodne godine je podeljeno više od 800 kartica. Prednosti kartica su što vlasnici ostvaruju određene popuste, kako za treniranje u sportskim klubovima, na članstvo u Biblioteci šabačkoj, Gradskom bazenu, tako i prilikom kupovine u određenim prodavnicama. Ove godine ćemo se potruditi da broj partnera povećamo, kako bismo još bolje mogli da pomognemo tim porodicama, navela je Snežana Živanović koordinatroka u Pokretu Tri plus.
Ove godine spremljena je i novina koja će mnogo značiti roditeljima troje i više dece. Naime, na portalu Tri plus imaće mogućnost da dođu besplatno do nekih stvari koje su im potrebne.
-Ponosna kartica 2019. “Cena minus za tri plus” ove godine ima jednu novinu, to je pristup portalu koji omogućava da korisnici Ponosnih kartica na tom sajtu pronađu ono što im je potrebno potpuno besplatno. Radi se o tome da ljudi koji su velikog srca žele da poklone nešto što njima više nije potrebno, a što bi tim porodicama koristilo, bilo da je u pitanju bebi oprema, nešto za decu ili za roditelje. Na sajtu se mogu naći i nove stvari koje su pripremile kompanije, naši parteneri na ovom projektu, kao i polovne koje svako od nas može da postavi. Na ovaj način pokazujemo da smo jedna velika porodica, da smo spremni da pružimo pomoć porodicama sa troje dece, ali i podršku onima koji žele da prošire svoju porodicu, rekla je Slavica Koprić iz Pokreta Tri plus.
Božidar Katić, član Gradskog veća istakao je da su kartice nazvane “ponosne” upravo iz razloga da bi pokazali porodicama sa troje i više dece da su ponosni na njih.
-Procenjeno je da u Šapcu ima oko 2.000 ovakvih porodica i želja nam je da ih se prijavi što više. Uz potpisivanje izjave nije im potrebna nikakva dodatna dokumentacija. Pozivamo sve privredenike, sportske klubove, lekare, stomatologe, kulturno-umetnička društva, da se priključe ovoj akciji i pomognu onima koji su pokazali veliku hrabrost u ovim teškim vremenima, rekao je Katić.
Procenjeno je da, zahvaljujući ovim karticama, porodice godišnje uštede najmanje 1.000 evra.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa