4. april 2019.4. apr 2019.
Aranđelovačko dokazivanje
RUKOMET: PLEJ OF (Ž)

Aranđelovačko dokazivanje

Možda je koji bod više na kontu MEDICINARA u odnosu na tabelu ispred vas. Drugo plej of kolo odigrano je sinoć, a gostu u Šapcu bio je ZAJEČAR, tim sličnih kvaliteta i ambicija kao šampion iz sezone 2016/17. Oba tima nisu zainteresovana za evro pozicije, te pripremaju ekipe za narednu sezonu trudeći se da postignu koliko mogu u doigravanju.
Svakako da Šapčane teško mogu očekivati neki „plen“ iz Aranđelovca u subotu. BEKAMENT, ukoliko je sinoć iznenadio u Jagodini, ima nadu da bi mogao i do titule, u slučaju remije i poraza, sezona za njih je praktično okončana. Neosporno je aranđelovački kolektiv iskusniji, kvalitetniji, a koliko će biti takmičarski motivisan zavisi od pomenutog meča odigranog u sredu.
-Nemamo baš nikakav imperativ u plej ofu, ali ne želimo ni da budemo „statisti“. Povrede su nas pogodile, igramo sa praktično tri ili četiri beka, no to je i prilika za mlade igračice, koje već igraju polovinu, neke i čitav meč. Nismo zainteresovani ni za Evropu, već gradimo dalje tim za narednu sezonu u želji da napredujemo na tabeli, iz godine u godinu – istakla je Dunja Vragolić.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa