2. jun 2011.2. jun 2011.
UBIJENA ŽENA

ZAKLAO I ZAPALIO

Prema saopštenju policijske uprave Šabac, pripadnici kriminalističke policije odredili su meru zadržavnja do 48 sati Vladimiru M. rođenom 1973. godine iz Šapca, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistva. On je osumnjičen da je lišio života D.K. rođenu 1955. godine iz Šapca u njenoj kući u ulici Vojislava Ilića, u Šapcu.
Uviđaj lica mesta izvršio je istražni sudija Višeg suda u Šapcu, uz prisustvu zamenika Višeg tužioca u Šapcu i pripadnika šabačke policije. Kako saopštavaju iz policije osumnjičeni će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti priveden na saslušanje istražnom sudiji višeg suda u Šapcu.
Kako smo saznali iz nezvaničnih izvora osumnjičeni je bio stanar ubijene. Stanovao je na potkrovlju porodične kuće, gde je ona živela u prizemlju sa jednim sinom. Drugi sin se trenutno nalazi u okolini Novog Sada, dok je suprug nesrećne žene ranije preminuo.
Po navodima komšija, osumnjičeni je D. K. zaklao a potom zapalio leš. Zločin su otkrili vatrogasci. Naime, njih je pozvao njen sin koji je po dolasku kući video dim. Nezvanični izvori navode da sumnjaju da je Vladmir M. verovatno narkoman i da je ranije radio u obezbeđenju u bolnici odakle je otpušten.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa