11. april 2019.11. apr 2019.
Priston boY prvi u trci dana
OTVORENA OVOGODIŠNjA SEZONA KONjIČKIH TRKA U ŠAPCU

Priston boY prvi u trci dana

Lepo vreme. Dobro pripremljena trkačka staza. Uzbuđenja na pretek. Pet galopskih i jedna galopska trka u sulkama. Znatiželjni pogledi velikog broja posetilaca. Dobra organizacija. Naredni sastanak za Vaskrs
28. aprila
Priston boy je finiširao najbolje i u samom cilju uspeo da pobedi. Tako je osvojio najveći pehar prvog trkačkog dana, na otvaranju ovogodišnje sezone, održanog prošle nedelje na hipodromu u Šapcu. To je bio ishod najvažnije trke dana Galenika Fitofarmacija. U uzbudljivoj završnici pobednik je iza sebe ostavio Torini hila, a potom su stigli Sansili i Vaslavi. Vreme pobednika bilo je 1,17 sa 2.
Šabački hipodrom je otvorio svoje kapije ove godine nešto ranije na veliki hrišćanski praznik Blagovesti. Startovali su trkom “Harpun” na distanci dugoj 1200 metara. U start mašini se našlo sedam konja, četvorogodaca i starijih bez pobede i plasmana. Najuspešniji je bio Surčin iz istoimene štale. Potom su kroz cilj prošli Until Again, Median i Sent Oliver.
“Plamen” je naziv druge trke ovog dana. Start mašina je bila skoro puna ( 11 grla bez pobede ). Nastupili su na stazi dugoj 1.200 metara, a prvi kroz cilj je prošao Parti Brejker, vlasništvo Dejana Vujičića i Nike Šendeković. Pobednik je u sedlu nosio Aleksandra Šašića, a stazu je savladao u vremenu 1,13 sa 4. Iza sebe je ostavio:Šaolin, Perer dol i Nortu Has.
Usledila je treća trka galopera, pod nazivom “Talisman” na 1.300 metara. Prvo mesto je osvojila Atina, San roko tima u čijem sedlu je bio proslavljeni Đorđe Perović. Atina je ovu stazu savladala u vremenu od 1,17 sa 4. Iza nje plasirali su se Barbara Hepvorth, Fast Indles i Orao Trlić.
Nije izostalo ni uzbudljivo takmičenje u petoj trci na 1.500 metara. Ovde je pobedio Tajson vlasništvo Mireta Obrenovića, sa Perovićem u sedlu. Drugi kroz cilj prolazi Emanuel, a potom Jaspis i Esperanca.
Šlager je usledio na samom kraju ovog dana u trci galopera u sulkama. Pobedio je Grom u čijim sulkama je bio Dragan Živanović.
Sledeći trkački dan na hipodromu u Šapcu biće za Vaskrs 28. aprila.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa