18. april 2019.18. apr 2019.
Za osmeh, za radost, za život
Manifestacija „Ulica humanih Čivijaša“

Za osmeh, za radost, za život

Turistička organizacija grada Šapca sa prijateljima, partnerima i ljudima dobre volje, simbolično na praznik dečje radosti Lazarevu subotu, organizuje Manifestaciju humanitarnog karaktera „Ulica humanih Čivijaša. Gospodar Jevremova, postaće ulica radosti, zabave, humanosti i nesebičnog darivanja
U želji da onima kojima je najpotrebnije pruže nadu, vrate osmeh na lice, olakšaju život i lečenje, Turistička organizacija grada Šapca sa brojnim prijateljima, partnerima i ljudima dobre volje simbolično na praznik dečje radosti Lazarevu subotu, 20. aprila, organizuje manifestaciju humanitarnog karaktera „Ulica humanih Čivijaša“.
-Grad manifestacija jeste epitet koji prati Šabac, i u nastojanju da naše sadržaje obogatimo i oplemenimo početkom godine najavili smo nove. Jedna od takvih je i „Ulica humanih Čivijaša“. Kako je za humanost uvek pravo vreme, simbolično na Lazarevu subotu, prvi put organizovaćemo manifestaciju čiji će ukupni prihod biti usmeren za pomoć onih kojima je najpotrebnija. Koristim ovu priliku da pozovem sve naše sugrađane da subotu rezervišu za humanost, da budu sa nama i daju svoj doprinos „Za osmeh... za radost... za život- istakao je direktor Turističke organizacije grada Šapca, Srđan Mitrašinović.
U periodu od 15:30 do 18 sati, Gospodar Jevremova, postaće ulica radosti, zabave, humanosti i nesebičnog darivanja. Na tezgama koje će biti postavljene duž pešačke zone, posetioci će moći da po simboličnim cenama kupe izložene proizvode koje su pripremile osnovne škole, udruženja građana, društveno odgovorna preduzeća i drugi.
Pod motom “Za osmeh… za radost… za život”, na praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću, poruku ljubavi i solidarnosti gosti „Ulice humanih Čivijaša“, poslaće i kupovinom bedža po ceni od 100 dinara. Sa ciljem da daju doprinos akciji su se pridružili i ugostitelji. Sav prikuljen novac biće namenjen Fondu za lečenje dece obolele od retkih i teških bolesti.
Osim punktova sa sadržajima, pripremljen je i program kako bi uz pesmu, animatore i druge atrakcije, na najlepši način upotpunili manifestaciju koja ima tendenciju da preraste u tradiciju. Zvanično „Ulicu humanih Čivijaša“ otvoriće hor Hrama Sv. Trojice, a među učesnicima su Nika Purić, orkestar „Čivijaši“, Muzičko plesni teatar „Iskrice bontona“, Baletski studio „Riva“, Škola plesa „Aurora“.
-Brojnim aktivnostima na praznik koji simbolizuje život i radost pokušaćemo da, pre svega našim najmlađim sugrađanima priredimo lep provod i probudimo kod njih osećaj za humanost i solidarnost, kao vrednosti na kojima treba da temelje svoju životnu filozofiju- navela je Slavica Koprić u ime organizatora.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa