18. april 2019.18. apr 2019.
POBEDE SU OBAVEZNE
FUDBAL: KOLUBARSKO – MAČVANSKA ZONA

POBEDE SU OBAVEZNE

U Šapcu i Bogatiću ekipe u najslabijoj formi u Ligi. Eventualni kis može biti koban za ambicije. Ne posustaju ni Mačva, ni Radnički, ali ni protivnici. Dueli direktnih rivala
Neće pobede u subotu ni MAČVI garantovati Srpsku ligu, niti šabačkom RADNIČKOM opstanak u Zoni, ali bi neuspesi, što je svaki ishod osim pobede domaćina, mogli biti kobni i „neizlečivi“ na kraju sezone.
MAČVA je u Klupcima dodatno popravila gol razliku. Punih sedam golova je u prednosti u odnosu na Lajkovac i sve što je preostalo do kraja jeste da ne dozvoli da „Želja“ uzme više bodove od nje. Gostovanje Lešnice bio bi derbi, tokom jeseni jeste bio, Lešnica je pobedila, međutim sada će u Bogatiću igrati lider protiv tima u borbi za opstanak, ekipe koja od starta proleća zna samo za poraze. Pet mečeva, pet poraza, a u četiri navrata su to bili timovi ispod njih na tabeli u trenutku odigravanja. Samo zaliha iz jeseni Lešničane drži u grupi „favorita“ za opstanak. U svom sastavu imaju igrače sa interancionalnim iskustvom, iskustvom viših rangova, ali nešto ne funkcioniše.
RADNIČKI je u dobroj formi, međutim slabija jesen je Šapčane koštala ostanka u donjem delu tabele uprkos dobrim igrama na proleće. Zabeležili su važne pobede, a ne smeju ni da pomisle na bilo šta drugo osim pobede nad prežaljenom Osečinom. Gostuje ekipa koja se nekako spašavala prethodnih godina, ali ove ne može. Poslednjih šest utakmica imaju isto toliko poraza uz čak 22 primljena gola! Drugi najslabiji napad, najslabija odbrana ubedljivo i na sve to „dužnik“ posle pobede nad Radničkim krajem septembra.
Utakmice sada počinju od 16 sati.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa