18. april 2019.18. apr 2019.
FOTO VEST

FOTO VEST

Najpoznatiji šabački košarkaški trener MILOVAN STEPANDIĆ dobitnik je plakete za doprinos razvoju sporta, novoustanovljenog priznanja vašeg i našeg lista „Glas Podrinja“. Priznanje mu nije uručeno u decembru na svečanoj dodeli, ali od prethodnog vikenda, priznanje lista krasi trofejne vitrine jednog od najpoštovanijih trenera Srbije. Kroz svoju karijeru naš sugreađanin je radio u mnogo klubova u Srbiji, Crnoj Gori, ostvarivao zapažene rezultate, a usled zdravstvenih razloga morao je da se penzioniše, no sport koji je njegov život nikada nije napustio i još ga prati na malim ekranima.
-Bilo je ponuda iz inostranstva, no nisam želeo da odem bilo gde odakle neću moći često da dolazim u moj rodni grad. Ovde mi je porodica, prijatelji i nigde mi nije bilo lepo kao u Šapcu. Možda bi mi u profesionalnom smislu značio rad van granica Srbije, ranije Jugoslavije, ali ne žalim. Ponosan sam i zahvalan na priznanju koje sam dobio od lista, jednog od simbola najdražeg i najvoljenijeg grada na svetu, a počastvovan sam što je jedan od članova žirija moj nekadašnji igrač Ivan Mitrović. Hvala veliko svima – rekao je Milovan Stepandić, svima poznatiji kao Stepi.
Opširniji i specifičniji razgovor o prošlm vremenima i gledištima na budućnost sporta iz vizira našeg trenera čitajte u jednom od narednih brojeva „Glasa Podrinja“.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa