25. april 2019.25. apr 2019.
Nagrada kao priznanje dugogodišnjeg  zalaganja i truda
PSC Vuković Šabac Renoov diler godine

Nagrada kao priznanje dugogodišnjeg zalaganja i truda

"Izuzetna nam je čast što smo imali priliku da se posle pet godina ponovo nađemo među najvećim svetskim auto kućama i osvojimo po drugi put ovu prestižnu nagradu, koja predstavlja priznanje dugogodišnjeg zalaganja i truda celog našeg tima”, ističe Mihailo Vuković, vlasnik auto kuće PSC Vuković
Auto kuća PSC Vuković Šabac nosilac je priznanja “Diler godine” za 2018. godinu, priznanja koje se dodeljuje za izvanredna dostignuća u oblasti prodaje i servisiranja Reno i Dačia vozila na prestižnom izboru u grupi Reno.
-Izuzetna nam je čast što smo imali priliku da se posle pet godina ponovo nađemo među najvećim svetskim auto kućama i osvojimo po drugi put ovu prestižnu nagradu, koja predstavlja priznanje dugogodišnjeg zalaganja i truda celog našeg tima, a sve sa željom da kupcima pružimo najkvalitetniju uslugu. Auto kuća PSC Vuković Šabac, kao ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila marke Reno i Dačia u našoj zemlji, nastaviće i u budućnosti da ide u pravcu inovacija i postavlja najviše standarde poslovanja- istakao je ovim povodom Mihailo Vuković, vlasnik auto kuće PSC Vuković.
Na svečanoj ceremoniji dodele nagrada održanoj 4. aprila na Nacionalnom stadionu Francuske u Parizu, priznanje šabačkoj firmi uručio je Olivije Murquet, direktor prodaje Grupe Reno, izrazivši zahvalnost predstavnicima PSC Vuković na pruženom doprinosu u promociji Reno i Dačia vozila u Srbiji i regionu.
U svečanom defileu pobednika uz zastave 35 zemalja bila je i zastava Srbije, a PSC Vuković je dostojno reprezentovao našu zemlju i grad.
Takmičenje “Diler godine” je tradicionalno takmičenje u grupi Reno, koje se održava u 35 država. Kriterijumi takmičenja zasnovani su na najvažnijim pokazateljima koji osiguravaju kratkoročno i dugoročno uspešno poslovanje, a auto kuća PSC Vuković iz Šapca našla se u samom vrhu dilera iz Srbije u broju isporučenih vozila, komercijalnom prometu rezervnih delova, kvalitetu u prodaji i postprodaji Reno finansiranja kao i ukupne profitabilnosti.
Auto kuća PSC Vuković je postala deo dilerske mreže Reno-Nisan Srbija 2004. godine. U sastavu auto kuće nalaze se auto saloni za prodaju novih vozila marke Reno i Dačia, servis, mehanika, limarsko-karoserijski servis, kao i agencija za registraciju vozila i tehnički pregled MV Auto.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa